duke75 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 No DarkMann, przegiałeś pałe...!!!Te zdjęcie mnie rozwaliły!!! Wszyscy mowia,że moje zdjęcia ze ślubu sa fajne ale to co tu zobaczyłem to jest mistrzostwo świata. Mnie właśnie brakowało takiej sesji zdjęciowej z moim Dukiem. Kasia wygląda jak z bajki. Jak się zgodzisz to wyślę parę zdjęć do chłopaków z Bolonii. Może was umieszczą w jakiejś reklamie w gazecie.Jestem oszołomiony i zazdrosny ;) Na Duki juz kiedys sie zamienilismy ale może czas teraz na żonki? :flesje: Pozdro Amico!!! Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Po gorącym wekendzie chciałem Wam przedstawić moją drugą i trzecią połówkę :crossy: http://www.bikepics.com/members/darkmann/personal/Udało mi się zrobić niezłą sesję z profesjonalnym fotografem, jak tylko dostane te zdjęcia to dorzuce na web.O ja... O Jaaaa... :crossy: No wprost nie mam pytań, aż mi się łezka w oku zakręciła ;) Dwie wspaniałe piękności...Nic - tylko pozazdrościć :flesje: GRATULUJE!!! :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Gratulacje DarkMann!!! Fotki rewelacyjne.. Może to kwestia obiektów? :P Pozdrawiam i życzę efektywnego pomnażania ducatowej braci :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Same ochy i achy, ale Kasia pięknie wygląda... :banghead: pilnuj sie teraz, bo Ci może któryś z Ducatisti żonę podprowadzić... :crossy: :notworthy: Co do tej przejażdżki w Bieszczady, to może być i inny dzień, byle nie niedziela... najwyżej sam polecę :P Miałem wczoraj dzień gospodarczy, zmobilizowałem się i wyciągnąłem w końcu to wgniecenie w baku, teraz tylko lakier i bedzie jak nowy :buttrock: Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_M Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Piekne zdjęcia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMann Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witajcie Dzięki śliczne za wszystkie życzenia i komplementy. Te zdjęcia, które umieściłem to mam nadzieję będzie tylko przedsmak tego co zrobiła ta fotografka. Nasz aparat nie należał do profesjonalnych i pewnie był ustawiony na tryb auto :flesje:mam nadzieje ze za tydzień lub trochę dłużej bede miał zdjęcia, którymi bedę mógł się chwalić wnukom. zapraszam do siebie do sklepu na kawę lub herbatę i oczywiście po Dainese. :icon_mrgreen: :icon_razz: :biggrin: :biggrin: :bigrazz: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 ...zapraszam do siebie do sklepu na kawę lub herbatę i oczywiście po Dainese.... To może wyskoczymy po południu dziś lub jutro na "Tymbark" za miasto???? Ja się piszę obiema rękami. :icon_mrgreen: Kasia wszak musi ten kombinezon rozchodzić, co by obtarć póżniej nie było...Hej Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witajcie Dzięki śliczne za wszystkie życzenia i komplementy. Te zdjęcia, które umieściłem to mam nadzieję będzie tylko przedsmak tego co zrobiła ta fotografka. Nasz aparat nie należał do profesjonalnych i pewnie był ustawiony na tryb auto :buttrock:mam nadzieje ze za tydzień lub trochę dłużej bede miał zdjęcia, którymi bedę mógł się chwalić wnukom. wielkie gratulacje i witamy w klubie gołębi :) (tych zaobrączkowanych) - żeby Wasze życie było tak piękne jak zdjęcia :) pozdrawiam,Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Słuchajta Chłopy!Pomoc potrzebna. Kumpel do mnie dzwonił,że pojechał na Mazury i zgubił zabezpieczenie od przedniej zębatki. Może Janek pomoże albo Heartless-oni z tamtych okolic. Kto ma numer tel. do Janka?Dzięki Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Będę mógł pomóc - jutro wieczorem jk tylko wrócę z Rzeszowa.. Jak coś mogę, to śmiało pisać na priv - co jakiś czas mam dostęp do netu :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Słuchajta Chłopy!Pomoc potrzebna. Kumpel do mnie dzwonił,że pojechał na Mazury i zgubił zabezpieczenie od przedniej zębatki. Może Janek pomoże albo Heartless-oni z tamtych okolic. Kto ma numer tel. do Janka?Dzięki przesłałem Ci namiary na PW na Janka i na Ryszarda z Jedwabnegopozdr Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 dzięki za pomoc!Już przekazałem nr do Janka Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 dzięki za pomoc!Już przekazałem nr do Jankabardzo proszę - może ja kiedys będe w potrzebie i też będę liczył na pomoc :) kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Hej Kris, omijaj tylko Łódź szerokim łukiem, to na pewno nie będziesz w potrzebie... :) Darkmann, ściągnąłeś już swojego Monstera?Zaza, jak się spisuje nowy nabytek? Pewnie jeździsz od rana do wieczora i nie masz czasu zajrzeć na forum?!Jac, coś długo Ci schodzi z fotami ze spotkania w Białokoszu...Pozdr Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMann Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Cześć SEB Niestety nie ściągnąłem musze mieć jakąś podwoże do częstochowy, bo pociągiem to mi się nie uśmiecha zapitalać. poza tym muszę ramę pospawać bo mi pękła - nie wiem z jakiej przyczyny - może ty mi pospawasz jak masz mig-mag'a ;). Myślalem ze pojade na weekend ale niestety kibluje w sobote w sklepie. Poza tym szukamy nowego lokalu na sklep Dainese w krk. jakby ktoś o czymś wiedział to dajcie znać. oby te nadchodzące burze nie trwały zbyt długo 3majcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi