jannikiel Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 No i chyba z Klekotkiem na motocross sie zapisze:-))). A tak powaznie mam do poczytania na sen " Technika wyczynowej jazdy motocyklem" A. Kwiatkowskiego z 1971 roku- ciekawe czy wiele ze spostrzezen autora bedzie sie pokrywac z aktualna techniką- mysle ze counterstering- czy jak tam nazywacie tez sie znajdzie, ja to "odkrylem" z bratem jak jeszcze WSK-mi jezdzilim...Aha i wyczytalem tez dzisiaj, ale juz w innej ksiazce ze pierwszym 4 zaworowym chlodzonym ciecza motocyklem Ducati wcale nie byl 851/888, tylko prototyp 748 bioracy udzial w Bol dor, po 15 godzinach i na dobrym 7 miejscu jadacy Virginio Ferrari "przekrecil" obroty, powodujac urwanie korbowodu- zrobil to "na wlasne zyczenie" wiedzial bowiem zeby nie przekraczac pewnych obrotow mocno wysilonego silnika(polowki silnika byly jak w Pantahu), jednak adrenalinka wziela gore i korbowod powiedzial dosc(szkoda ze nie byl z tytanu Pankla).Narazie. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 witam ja byłem w jedwabnem w sobotę popołudniu jak były te konkursy ,stało tylko 99 ze złotym sprzegłem dwoniłe do Ciebie janek i do Krzyśka ale nikt niechciał ze mna rozmawiam więc postałem do końca tych zmagań 99 jak stało tak stało .... więc pojechałem do domy lekko wkurw w domu jebn 4 ciechany i tyle pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_M Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 tłumiki Leov.. zamowione model 5941. Jutro jade do boldoru na przeglad po 1 k .Znajac ich boje sie, zeby czegos nie spier... Ale na wymiane sama oleju nie bede grzal do Poznania. Jutro napisze jak przeglad i ile skasowali moze sie komus przyda. ps. Duke teraz sprawdziłem ze udzielamy sie na tym samym forum maxi skuterowym :) Mario zółty Tmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 99 ze złotym sprzegłem dwoniłe do Ciebie janek i do Krzyśka ale nikt niechciał ze mna rozmawiam więc postałem do końca tych zmagań 99 jak stało tak stało .... więc pojechałem czołgiemja dojechałem do w-wy razem z Gosią koło 15.00 - 16.00. A tak się złożyło, że telefon zostawiłem w samochodzie i dlatego nie mogłem odebrać. Sorki paweel - nie było to bynajmniej złośliwe pozdr kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soleski Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Hallo, Ludzie Kochani. Kto bedzie w Poznaniu w weekend moze Duczka? My byliśmy, ale Ciebie jakoby nie było.... :wink: Było zajefajnie :)Jeszcze mi się ręce trzęsą jak pisze :cool: Jak na naked bike'i to zrobiliśmy niezle czasy: Sławek M 600 - 2,11 :clap: :icon_mrgreen: Rafał M S2R 1000 - 2,09 :clap: :bigrazz: Łukasz M 600 - 2,07 :clap: :wink: Wojtek S4 - 2,04 :clap: Załączam pare zdjęć, niestety tylko moich. Jak się coś pojawi na stronie Grandysów to podeślemy linka. http://www.flickr.com/photos/10182658@N06/?saved=1 Konkluzja: "Każden jeden" powinien pojechać na tor. technika jazdy poprawia się niesamowicie.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Hej Mario!Powiedz jakie masz doświadczenia z Boldorem. Umieją robić te Dukaty czy tylko kase czeszą?Pozdro Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Hej Mario!Powiedz jakie masz doświadczenia z Boldorem. Umieją robić te Dukaty czy tylko kase czeszą?Pozdro ja robiłem u nich serwis swojego poprzedniego motoru, obecnego Monsterka, zakaładałem części do nieigo przy wymianie itp i muszę powiedzieć, że byłem zadowolony z serwisu (no może poza kwestią finansową bo to zawsze boli :) ) jeśli ma to być serwis gwarancyjny to warto korzystać z nich, jesli zaś inne roboty to można udać się do nieautoryzowanych serwisantów, np do Bosmotorcycles na Łopuszańską pozdrKris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_M Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 bo przegladzie po 1 k. jestem zadowolony nie skasowali duzo - 250 zł ( wymiana oleju ,filtra i smarowanie lancucha, + sprawdzenie naciagu i czy sie nie rozkręciło parę srobek :biggrin: Patrzac ze olej shell 3,5 l. ,filtr orginalny,cena calkiem spoko. A w boldorze coraz wiecej fajnych dukatow w salonie np. S4RS,1098 a na przegladach ST3 i S4R :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 (edytowane) Sławek M 600 - 2,11 :clap: :biggrin: Rafał M S2R 1000 - 2,09 :clap: :notworthy: Łukasz M 600 - 2,07 :clap: :D Wojtek S4 - 2,04 :clap: No i, pi..., du...- telefonowalem do 'brodatego EKGowca'-jednak pisal o Brnie-telefonowalen do Darkmanna- jechal puszka- jakos Soleski w tym moim szalenstwie domowo-sluzbowym uciekles mi... :lapad: :icon_eek: . Du... i pi..., du... i pi...... Edytowane 17 Lipca 2007 przez jacek998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 A ja wczoraj rozmawiałem z Łukaszem Marszałkiem i się dowiedziałem, że 748s o którym sobie trochę rozmyślałem poszło do nowego właściciela :biggrin: - no cóż może tak było po prostu pisane i już Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 A ja wczoraj rozmawiałem z Łukaszem Marszałkiem i się dowiedziałem, że 748s o którym sobie trochę rozmyślałem poszło do nowego właściciela :biggrin: - no cóż może tak było po prostu pisane i już Kris Gapa,gapa :wink: Szukaj 'kuzyn' i pozniej bedziemy sie dowiadywac czy jest ok.Pyr,pyr,pyr... :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 no cóż jak mówią starsi Polanie - gapowe zdrożało :biggrin: a tak poważnie to kurczę chyba wystawię swój sprzećik jako oferta sprzedaży i będę kombinował coś większego. No ewentualnie będzie kwestia zamiany? kto wie? z ciekawostek - koszulka Klubowa, która jest na allegro to końcówki z zapasów z Boldoru (zostały tylko w rozmiarze S) no i dla zainteresowanych - są całkiem sympatyczne crashpady http://www.allegro.pl/item216715644_ducati_crasch_pad_.html :wink: , może ktoś będzie zainteresowany pozdrKris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 no cóż jak mówią starsi Polanie - gapowe zdrożało :biggrin: a tak poważnie to kurczę chyba wystawię swój sprzećik jako oferta sprzedaży i będę kombinował coś większego. No ewentualnie będzie kwestia zamiany? kto wie? z ciekawostek - koszulka Klubowa, która jest na allegro to końcówki z zapasów z Boldoru (zostały tylko w rozmiarze S) no i dla zainteresowanych - są całkiem sympatyczne crashpady http://www.allegro.pl/item216715644_ducati_crasch_pad_.html :lalag: , może ktoś będzie zainteresowany pozdrKris To przeslij mi opis wraz z fotkami-puszcze dalej Monsterka. Koszulka- dziwna sprawa dla mnie- Boldor sprzedaje koszulki DOC Warsaw? Myslalem, ze Robert to robil...troche do kitu, co? To tak jak ja sprzedawalbym koszulki, ktore zostaly z meetingow minionych-no chyba, ze pieniazki zasila kase klubu...w zwiazku z jaaakims meetingiem....tralalala- moze bedzie? :crossy: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 To przeslij mi opis wraz z fotkami-puszcze dalej Monsterka. Koszulka- dziwna sprawa dla mnie- Boldor sprzedaje koszulki DOC Warsaw? Myslalem, ze Robert to robil...troche do kitu, co? To tak jak ja sprzedawalbym koszulki, ktore zostaly z meetingow minionych-no chyba, ze pieniazki zasila kase klubu...w zwiazku z jaaakims meetingiem....tralalala- moze bedzie? :smile: :buttrock: W BolDor koszulki wisiały od jakiegoś 1,5 roku na wieszakach i można je było normalnie zakupić.Co do opisu podeślę Ci na PW. dzięki Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaza Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Czesc chlopaki, Z usmiechem od ucha do ucha oswiadczam ze stalem sie posiadaczem malego potworka (i nie mowie o narodzinach syna). Nie bede sie rozpisywal bo troche juz sie naklepalem w moim nowo zalozonym blogu http://yellowmonster600.blogspot.com/ Zapraszam do lektury (i komentowania), a ja lece zaktualizowac profil :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi