Muminek Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Witam Desmoklekotow!Stoner z Ducem znow pobili Wielkiego Gay-a :P i tak trzymac, niech kochajacy inaczej schowaja sie gdzie ich miejsce: w krzaki lub do podziemia:-)))Na spotkanie w czerwcu prawdopodobnie przybede z Ryskiem i (jak bedzie "Poznan") z bratem Michalem, jednak do konca uzaleznione to jest od wielu czynnikow(wiecie sluzba nie druzba...).Jak bedziemy jechac to i tak wczesniej damy znac...Jesli chodzi o plany majowe to 19 maja bedzie otwarcie sezonu w Lomzy, wiec jesli kto ma czas mozna sie spotkac i z Ducatami ewentulnie przeniesc sie do Motostodoly..., a 14-15 lipca bedzie zlot w Jedwabnem i w ramach tej imprezki mozna zabawic sie Ducatowo...To co przyjezdza kto 19 maja??? Moze pogadalibysmy o niezobowiazujacym zrzeszeniu jedynie slusznej Marki??Pozdr. Janek Klekotek 748. jak na dzień dzisiejszy to chyba się wybiąrę do Was na otwarcie :) ale to zależy jeszcze od kilku "decyzji". pozdrawiam,kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 (edytowane) Czy ktoś z Was zna jakiś link do ściagania wyścigów z MotoGP? Jakimś dziwnym trafem za każdym razem kiedy są wyścigi to mam dyżur. Ostatnio miałem wolny poniedziałek i udało mi się zobaczyć jak Bayliss załadował Toselanda. Cieszyłem się jakby Polska wygrała z Brazylią w piłkę. Brakuje mi tych wyścigów:( Edytowane 6 Maja 2007 przez duke75 Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Czy ktoś z Was zna jakiś link do ściagania wyścigów z MotoGP? Jakimś dziwnym trafem za każdym razem kiedy są wyścigi to mam dyżur. Ostatnio miałem wolny poniedziałek i udało mi się zobaczyć jak Bayliss załadował Toselanda. Cieszyłem się jakby Polska wygrała z Brazylią w piłkę. Brakuje mi tych wyścigów:( Kiedys sciagalem filmy z jakiejs tam strony, byly juz kilka dni po imprezie..ale zostala zmknieta bo podobno wylacznosc ma na to Ticali czy jakies inne dziadostwo. Placisz tam i mozesz sciagac...ale jutro o 10.00 na Eurosporcie jest zdaje sie powtorka! Pzdr Doc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Muminek dajesz te zgłoszenia z propozycjami nazwy klubu??? Już dawno po terminie, jeszcze się cała skrzynka browara przeterminuje...Ja też będę u Jacka po Bożym Ciele, moja żona już się z tym pogodziła.... Pozdrawiam Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Hopy,Hopy- to INO dawajta znaki kto przyjezdza a kto NI :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Muminek dajesz te zgłoszenia z propozycjami nazwy klubu??? Już dawno po terminie, jeszcze się cała skrzynka browara przeterminuje...Ja też będę u Jacka po Bożym Ciele, moja żona już się z tym pogodziła.... Pozdrawiam Seba zebrane info już prezentowałem 1 kwietnia 2007: .....z życia quasi-klubowego:dostałem całe 1 9słownie: jedno ) zgłoszenie zgodnie z "regulaminem" 1. Prezes Nowak zaproponował: "GROMO WŁADNI Ducati Owner Club" inne wyjęte z teści postów - które może też jakoś weziemy pod uwagę przy ocenie: 2. Zefir: „Motowłochaci na klacie"3. Jannikiel (nawt 2 propozycje: "Desmoklekoci", "Polish Desmodromic Outsiders"4. Scitro "Włoszkomaniacy" ...... pozdrawiam,Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Witam wszystkich maniakow wloszczyzny!! :biggrin: jestem tu NOWY a znalazlem sie za sugestia Jacka998,zgadalismy sie odnosnie Italmeeting 2007,narowiste i kaprysne wloszki od zawsze mnie pociagaly i wzbudzaly emocje :) :) obecnie dosiadam ST3 a baze do wylotow mam w Lodzi szacun :icon_mrgreen: dla desmopilotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) A coś z radosnej twórczości Radosnego??? Hihihi...Propozycję Seby proszę usunąć...Pozdrawiam PS. To jury będą mieli trudny orzech do zgryzienia....Edit. Witam nowego kolegę yasec-a Edytowane 7 Maja 2007 przez scitro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) Ejj, dziewczyny ;) a co sie dziele z Melvinem, tak sobie wlasnie pomyslalem!?!?!?! Edytowane 7 Maja 2007 przez jacek998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 nooooooo wreszcie.........moge sie pochwalic ze stalem sie posiadaczem M600! :]]pozdrawiam wszystkich Desmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 nooooooo wreszcie.........moge sie pochwalic ze stalem sie posiadaczem M600! :]]pozdrawiam wszystkich Desmo No, to Bartolini- melduj sie tu Staremu Frencciemu czy jedziesz na meeting! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 witam yasec'a na naszym gronie 4-fumowym - każdy nowy kolega (koleżanka) to wielka radość. bartolini - gratulacje z faktu nabycia maszynki ;) - mam nadzieję, że porzucisz jakieś fotki jeszcze przed zlotem w czercu (bo rozumiem, że musisz sie tam pochwalić na żywo przed społecznością 4-rumową) a co do sprawy Melvina - no cóż mam nadzieję, że go tam jakiś rekinek nie porwał :) pozdrawiam,kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 fotki beda,a zlot w czerwcu to gdzie?bo cos zbity z pantalyku jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Hej chłopy!Słuchajcie czy ktos z Krakowa i okolic mógłby mi doradzić gdzie mógłbym podgiąć rurkę od wydechu, tę część która wchodzi do kolektora? Mam wydechy karbonowe z mojego starego SS750 a teraz je założyłem do 900 i troszke mi nie pasuja więc musze je podgiąć lub dosztukowac kawałek o odpowiednim kształcie.Pozdro Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 DZIEKI za slowa powitania :buttrock: Bartolini GRATULACJE :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi