scitro Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Dokładnie jeszcze nie wiem. Pasek coś ok. 100/szt; płytka zamyk. ok 60/szt a ile wyjdzie za uszczelniacz to nie wiem bo nie mieli na półce. Dokładnie będę wiedział jak dostanę przesyłkę z rachunkiem.Tak dla orientacji mam ofertę od dealera słowackiego (bo bliżej niż do Poznania) i u nich pasek kosztuje 1044Skk, płytka 694 Skk, uszczelniacz 91Skk.Pozdrawiam Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Kris, jak tylko poskładam do kupy moje 0,6 monstera to chętnie podjadę Ci to obejrzeć... choć nie znam się na tej technice jak Dominik czy Janek, ale jakieś powierzchowne spostrzeżenia będę miał. Postaram się dowiedzieć co nieco o jego przeszłości o ile właściciel jest w krakowskim "Desmoobsesion". Co do twojej planowanej wizyty w Krakowie, to gorąco zapraszam na pogawędkę, a co z niej wyniknie to .... :) pssss. Nocleg też się znajdzie.Pozdrawiam Seb z góry dziękuję za pomoc - mam nadzieję, że damy radę się jakoś spotkać za niedługo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Panowie, proszę pomóżcie... Szukam adresu nowej polskiej strony Ducati, widziałem ją pod koniec lutego nie na swoim kompie i adres z pamięci wyparował.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soleski Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Panowie, proszę pomóżcie... Szukam adresu nowej polskiej strony Ducati, widziałem ją pod koniec lutego nie na swoim kompie i adres z pamięci wyparował..Służe uprzejmie:www.ducati.info.plAle to straszne gówno jest... :biggrin: Nic tam nie ma. Po prostu nic. Nawet kontaktu do dystrybutora :) :) :crossy: Parę zdjęć powklejali i parę żenującej jakości haseł.... Żenada. :eek: :eek: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Witam , mam do sprzedania ladna koszulke Ducati rozmiar XL .. na mnie troche przyduzawa choc do malych nie naleze ;) http://img260.imageshack.us/img260/7446/zdj281cie002yi5.jpg http://img407.imageshack.us/img407/5862/zdj281cie003ij7.jpg podkoszulek firmy Fruit of the loom wiec nie byle badziew z bazaru :) http://img211.imageshack.us/img211/9341/zdj281cie004ma0.jpgnarazie bedzie wisiec na scianie ale w czerwcu pomacham nia na Imoli jak Bayliss bedzie smigal na torze :biggrin: jakby ktos chcial to moge takie flagi w kwietniu zalatwic ( i inne pierdoly ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) no a w ostatni weekend Bayliss pojechał całkiem całkiem - ajk widać Duci nadal się trzymają i biją na głowę, jak to wspomina Janek - ryżojady :lalag: :) Co do strony ducati.info.pl - zaczynają się pojawiać tam zmiany - mże coś się zmieni na lepsze. Są już przedstawieni 2 partnerzy: Moto-Rex i Boldor. Są też forki z Motor Bike Show pozdr Kris Edytowane 6 Marca 2007 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Właśnie w nadziei na aktualizacje szukałem tej stronki.. DZIĘKI!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 (edytowane) Macie tu widok od tylu...hihihi... kominów... Można latwo powrócić do "prawie" oginalu, montując w rurce fi 38 rurkę orginalną i glośność spada do poziomu nieakceptowalnego... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a76857778f274794.html Prezentuje się calkiem dobrze, nagranie wrzuci aLLy, bo ja mam male problemy z komputerami... :icon_eek: Pozdrawiam Seb Edytowane 7 Marca 2007 przez scitro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Scitro robota godna pochwaly. Sam mam ochote zeby moj Duc troszke gromami powymiatal. Bo narazie to biednie mu to idzie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a76857778f274794.html No chłopie, powinieneś się zająć tuningiem wydechów, zrobiłeś to bardzo sensownie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Radosny, co się orobilem to moje... a co się ojciec nakląl przy spawaniu to tez moje...hehehe...Szczerze mówiąc to latwiej jest zrobic ten wydech od podstaw z normalnej blachy niz spawac ten pie....ony papier! A z orginalnego wykorzystac tylko dekielki i oslone aluminiowa. Moze ma ktoś patent jak troszke podrasowac to anodowane alu na tlumikach, bo moje już troszkę nadszarpnięte zębem czasu i porysowane (wywrotki i te sprawy...) a powtórne anodowanie nie wchodzi w grę bo już 2 raz tego nie bedziem spawać! Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Seba piękna robota :wink: Masz rację, że chyba łatwiej jest zrobć coś od podstaw, niż naprawiać - to tak jak z remontem domu czy katamaranu :smile: co do Twojego pytania - nie mam bladego pojęcia - może jakaś polerka pastą polerską i kilka godzin dodatkowej pracy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 (edytowane) http://rapidshare.com/files/19892571/Seb.mp3.html cudnie grzmoci :) Robota Seby :D Edytowane 7 Marca 2007 przez aLLy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 no ładnie, ładnie. Jednak w rzeczywistości chyba jest jeszcze lepiej - tak mi się wydaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Dzięki aLLy za kawal roboty, zapraszam na "odsluchy" na żywo... :clap: Dowiedzialem się co nieco na temat tego czerwonego 749 , o którego wczoraj pytaliście. Powiem tyle, motocykl na pewno nie jest bezwypadkowy... Jak ktoś chce szczególy to wyślę na e-mail. Ale troszkę na oslodę, ma kolega z Desmoobsesion 748 żóty z ekstrasami, stan gwarantowany (nie jakaś garażowa manufaktura) Jak ktoś zainteresowany to podam tel. Pisać na PW.Pozdrawiam Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi