aLLy Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 hm no tez nie przesadzajmy ze zeby jedzic na moto musze najpierw trenowac nie wiadomo ile ;P Chodze na silownie , zmieniam zbedne kilo ma muskle mysle ze wytrzymam . Decyzja nie zostala podjeta , jako ze jestem z grudnia jestem w plecy prawie rok ( ku.....) prawko bede mogl zrobic za jakies 8 - 10 miesiecy . Mysle ze jak wybor padnie na moja milosc ( czyt. ducati ) bede go sprowadzal z za granicy ( szczescie ze ojca mam we wloszech ) . Jak to jest jeszcze z utrzymaniem duki? Czesci drozsze od czesci do ryzojadow? Ile sobie spali Janku taka 748? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 No kurde, czesci sa na poziomie japonii, a spalanie od 5,5 do 7,5/100 kmw zaleznosci od sposobu jazdy.Ja tam czesci szukalem w Ameryce z reguly nieco taniej niz PL.Jednak nawet jak bylyby drozsze to i tak jezdzilbym Ducem- Pamietaj Ducatisti to zupelnie inna Kasta motocyklistow(tzw.smietanka:-)) )Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Ducati to moj pierwszy model motocykla jaki sobie kupilem , jeszcze za czasow podstawowki 0.o Zolte 748 . Czy to nie bylo by piekne miec taka bestie w garazu?? Heh tyle lat lezy na polce moze wreszcie zawita do garazu , miejmy nadzieje. Ojciec mi sie doklada troche do moto , jak narazie mowi ze moze mi dolorzyc jedynie do fazera 600 , musze go jakos przekonac ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 aLLy załatwiaj te naklejki to zarobisz parę groszy na 748... :flesje: Co do utrzymania to koszty podobne, a nawet powiem mniejsze bo masz tylko 2 garnki i 8 zaworów :) ... ale w beczce miedu jest łyżka dziegdziu --> kłopoty z częściami :P to co sie dzieje to są jaja... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Tak Janek najlepszym rozwiązaniem jest kupno S4R :) Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 pamietam o naklejkach , sklep jest zamkniety na tydzien , w poniedzialek powininem je miec . Wlosi to straszne dziadygi i nie roby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Tak Janek najlepszym rozwiązaniem jest kupno S4R :icon_question: to kiedy kupujesz? http://www.ducati.com/en/bikes/my2007/Mode...TESTASTRETTA-07 :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 ale za to mają fajne motory i stoki do jazdy na nartach :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Seba jak kupisz S4R- to na prostych nie bede mial z Toba szans- ale w zakretach i tak sobie poradze:-)) :) .Daj znac jak sobie moto zmienisz.Pozdro.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Chlopaky! Najswiezsza wiadomosc- Rychu kupil juz 999- wiec musi sprzedac swoja 749- cena atrakcyjna dla Ducatistow-25500- ale NIE OSTATECZNA.Zaineresowani znajda nr tel na stronie motostodola-jedwabne.netJesli ktos chce szczegolowy opis, jak sie sprawuje, sluze pomoca- jezdzilem nim , wiec co nieco moge opowiedziec. Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Janek nie że nie wierze w Twoje umiejętności,ale na dogodnej drodze kto wie....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 No co Wy- przechwalam sie - zle nie jezdze- ale wielu gosci jezdzi odemnie lepiej.W 2007 mamy zamiar jechac "na Litwe" (na tor)- ma ktos chec?Szykuje sie Rychu- juz pewnie na 999, moj brat Michal- jak sprzeda gsxr 1000- to na DRZ 400 na szosowych oponach(chyba ze na jakims Duc-u-jak zdazy kupic), Czarek na Sv 1000, Czarek na Hayabusie, Andrzej na Bandycie 1200, no i ja na Klekotku 748 S.Ja tam chce jechac-by "posmakowac" toru- bo w ulicznym ruchu jest troche niebezpiecznie, a do Poznania mamy prawie 2x dalej. Narazie blizszego terminu nie znamy- pewnie w okolicach wakacji- aby asfalt byl nagrzany. Jak kiedys byl tam Michal z Ryskiem to Litwini odpalali torowego Ducati 996 ze specjalnego urzadzenia i na tlumikach Termignioni- only race :P :( Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 ja byłbym chętny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 No to bedziem w kontakcie w tej sprawie...Teraz z innej beczki- czy ktos ma kontakt do firmy co robi z carbony rozne cuda- sie chcialbym dowiedziec ile by kosztowal tylny blotnik do 748- bezposrednio nad kolo.Przegralem (z winy kompa)taki blotnik na amerykanskim e-bayu- poszedl za 40$. Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) Czyzby Desmomaniacy odfruneli do cieplych krajow?Czy sie tematy skonczyly.Proponuje temat pomysly na przyszly sezon:po primo- wspolne spotkanie-kwiecien-majpo drugie primo-"na Litwe"- w okolicach wakacji( czerwiec sierpien)Kolej na Was. Pozdr.Janek. Edytowane 3 Grudnia 2006 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi