paweel Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 whacz porysowany czy mi sei wydaje? to ten model chyba z ostatnich...z gładkimi owiewkami jak w 998. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Fajnyyy, strasznie podoba mi się ten czerwony kolor, ale to nie moto dla mnie, lepiej niech pozostanie w sferze marzeń... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 no cos Ty do odważnych świat należy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) Fajnyyy, strasznie podoba mi się ten czerwony kolor, ale to nie moto dla mnie, lepiej niech pozostanie w sferze marzeń... Sebatrzeba mieć marzenia, żeby je dalej realizować :) i tego się będę trzymał do momentu realizacji swoich marzeń. No mi się też podoba, choć z zewnątrz ładniejszy (według mnie) jest 749. Ale to właśnie 748 jest kultowy i dla twardzieli - np takich jak dla Janka :notworthy: z tym wahaczem to chyba jest coś na nim - jakby rysa po przewrotce? Edytowane 28 Listopada 2006 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Seb daj jej buzki w leewą cycke to jej przejdzie.... Paweel - czy Ty przypadkiem tematów nie pomyliłeś :) ? Ale pomysł dobry. Ja już go wcześniej wykorzystałem - w sobotę jak wróciłem ze swojej jazdy musiałem też trochę moją panią udobruchać - nie było żadnego z tym problemu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 może rzeczywiście troche przegiąłem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Paweeł, nawet w obydwie nic nie da... jak sie baba uprze, to jak osioł... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) Muminek, jak tam sobie chcesz, 749 to wg mnie niezbyt ciekawa propozycja, te soczewki to mi skutery przypominaja... :P a nie superbike'aA Seb odważny jest i już, wczoraj walczył ze swoim dobkiem o bluzkę i wygrał...hihihi... co prawda bluzka troche porwana ;) :icon_mrgreen: PS. ubawiłem sie niezli przy tym filmie od Janka...hahaha... Edytowane 28 Listopada 2006 przez scitro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) Muminek, jak tam sobie chcesz, 749 to wg mnie niezbyt ciekawa propozycja, te soczewki to mi skutery przypominaja... :) a nie superbike'aA Seb odważny jest i już, wczoraj walczył ze swoim dobkiem o bluzkę i wygrał...hihihi... co prawda bluzka troche porwana :) :icon_evil: PS. ubawiłem sie niezli przy tym filmie od Janka...hahaha... Wracając do superbików - no już można zacząć zciągać 1098 z USA http://www.ducati.com/od/ducatinorthameric...ml?newsId=14841 no i oczywiście polecam galerię zdjęć 1098S Tricolorehttp://www.ducati.com/od/ducatinorthameric...html?model=1901 Edytowane 28 Listopada 2006 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Paweeł, nawet w obydwie nic nie da... jak sie baba uprze, to jak osioł... chciałem tylko przypomnieć, że osioł jest bardzo wytrzymałym stworzeniem Bożym :icon_evil: i bardzo pożytecznym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 No mozna dyskutowac czy sie podoba wyglad serii 749,999, ale wezmy chociaz to nowe 1098, z przodu stracil swoj ulotny smak i awangardowy wyglad, reflektory jak z cberki 600 po wjechaniu pod tira, tak naprawde jak dla mnie z boku i z tylu i z gory extra wyglada, jednak z przodu zabraklo inwencji oraz Terblanchea.Nie zmienia to faktu ze jest Ducem i takiego go trza uwielbiac:-))).Aha nowa wiadomosc- juz niedlugo chyba bedziem testowac 999 :-))).Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Scitro, w gaznikowych wersjach, po demontazu airboxu trza regulowac gazniki, moze nawet trzeba wymieniac dysze, wszystko oczywiscie metoda doswiadczalna.Zastanow sie dobrze, bo byc moze wkurzac Cie bedzie ze do tak 4-5 tys obr moto nie bedzie chcialo isc.Z mioch doswiadczen jak kiedys znajomy wywalil airbox i zalozyl filterki bezposrednio na gazniki, to moto dopiero jezdzilo od 5000 obr, ponizej zamulalo swiece i palil 7-8 na 100km.Kombinowalim ze zmiana dysz glownych, wolnych obr, podniesieniem przepustnicy, zmiana iglic i rozpylaczy, dopiero moto wrocilo do normy jak zalozylim airbox.Inna rada to zakup komplet Dynojet- trzeba pamietac- by wybrac wlasciwy- jak ma nie byc airbox-u to chyba Stage 3. Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 TYLKO spokojnie bo to nie sezon..... zresztą sam wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 ehhh taki 748 lezy u mnie na polcy od paruuuu dobrych lat . Ile taka pieknosc ma koni i czemu mowicie ze to moto tylko dla twardzieli? Moc, czy brak jakiegokolwiek komfortu?:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Nie no aLLy daj spokój... mysle że Janek-urlopowicz użył przenośni z tymi twardzielami...hihihi... pewnie chciał podbudować swoje "ego"...hehehe... :) Jak to mówią nie taki diabeł straszny jak go malują :banghead: dasz sobie radę bez problemu na 748, a jak wyskoczysz na tor to nawet będzie Ci brakować mocy na prostej... :biggrin: Co do tych reflektorów, to masz rację Jan, zalatują skośnooką japonią...aaffeeeee... to już wolę te soczewki :banghead: Pozdrawiam Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi