Skocz do zawartości

Ducati... ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Chlopaki mam cos na otuche- film co prawda slabej jakosci, ale niezly(dodam ze osobom w nim wystepujacym nic sie nie stalo).

Trza wejsc www.motostodola-jedwabne.net potem wejsc w Inne, a potem otworzyc filmik Miejscowy kaskader ten o lepszej jakosci.

Czekam na komentarze, a opowiem Wam cala historie. Pozdr.Janek.

pewnie tak to będzie z pogodą

dzisiaj to mi udało się zrobić kilka km co za radocha a z KN głosniej słychac szmery ssania całkiem miło ...

to może jeszcze przez parę dni do pracy będziesz mógł :) pojeździć :crossy:

Chlopaki mam cos na otuche- film co prawda slabej jakosci, ale niezly(dodam ze osobom w nim wystepujacym nic sie nie stalo).

Trza wejsc www.motostodola-jedwabne.net potem wejsc w Inne, a potem otworzyc filmik Miejscowy kaskader ten o lepszej jakosci.

Czekam na komentarze, a opowiem Wam cala historie. Pozdr.Janek.

Oj, twardy ten kierownik był - nie przestraszył się przeszkody w postaci stodoły i drewna :icon_biggrin:

Janek - to było u brata na "ranczu"?

To bylo u Rycha w Jedwabnem.

Jan(nie mylicz ze mna- Jankiem, zreszta Jan tak naprawde ma na imie Janusz) postac zgola malownicza, prosty, nieskazony inteligencją umysl, dal sie namowic na przejazdzke wehikulem zbudowanym na bazie Syrenki przez domoroslych mechanikow nie majacych zielonego pojecia o czyms takim jak srodek ciezkosci czy kierowalnosc, Rysiek nie mial z ta konstrukcja nic wspolnego film nagrywal zreszta jego brat Adam.

Ta trajka miala taki mankament ze nie schodzila z obrotow jak raz sie dodalo gazu ktory byl w miejscu gdzie motocykle maja nozny hamulec, a hamulec miala pod lewa noga, Jan oczywiscie o tym nie pamietal przymroczony zreszta lekko alkoholem, dodal gazu pojazd ruszyl i efekt bylo widac. Na szczescie Jan to twarda sztuka i nic mu sie nie stalo, tylko bluzgal strasznie(co u niego jest zreszta norma-nawet jak nie wypije).

Przod pojazdu zostal doszczetnie skasowany, konstruktorzy doszli do wniosku ze nie ma co udoskonalac prototypa, wiec ja rozjechali wielkokolowym ruskim ciagnikiem K 200.

Teraz w tej stodole jest czesc Motostodoly Jedwabne, salon znajduje sie w centrum Jedwabnego. Pozdr.Janek.

To bylo u Rycha w Jedwabnem.

Jan(nie mylicz ze mna- Jankiem, zreszta Jan tak naprawde ma na imie Janusz) postac zgola malownicza, prosty, nieskazony inteligencją umysl, dal sie namowic na przejazdzke wehikulem zbudowanym na bazie Syrenki przez domoroslych mechanikow nie majacych zielonego pojecia o czyms takim jak srodek ciezkosci czy kierowalnosc, Rysiek nie mial z ta konstrukcja nic wspolnego film nagrywal zreszta jego brat Adam.

Ta trajka miala taki mankament ze nie schodzila z obrotow jak raz sie dodalo gazu ktory byl w miejscu gdzie motocykle maja nozny hamulec, a hamulec miala pod lewa noga, Jan oczywiscie o tym nie pamietal przymroczony zreszta lekko alkoholem, dodal gazu pojazd ruszyl i efekt bylo widac. Na szczescie Jan to twarda sztuka i nic mu sie nie stalo, tylko bluzgal strasznie(co u niego jest zreszta norma-nawet jak nie wypije).

Przod pojazdu zostal doszczetnie skasowany, konstruktorzy doszli do wniosku ze nie ma co udoskonalac prototypa, wiec ja rozjechali wielkokolowym ruskim ciagnikiem K 200.

Teraz w tej stodole jest czesc Motostodoly Jedwabne, salon znajduje sie w centrum Jedwabnego. Pozdr.Janek.

No tak - droga do stodoły była jakoś znajoma, tylko sama stodooła nie pasowała do tego co widziałęm u Ryśka - dlatego obstawiałem włości Twojego brata :icon_question: .

To chyb aprzez to wczesniejsze znieczulenie :icon_twisted: kierowcy nic się nie stało

Pozdrawiam,

kris

Edytowane przez Muminek

Jakby się tu gdzieś Dominik przewinął to niech mi powie, czy po zdjęciu obudowy filtra powietrza musiał regulować skład mieszanki, czy też nie miało to wpływu na reakcję silnika?????

Pozdro Seba

Oj wydaje mi się, że pewnie trzeba będzie coś podregulować - jakąś flaszeczką najlepiej podregulować jest :notworthy:

A Dominika słyszałem ostatnio (to jest jakies 3-4 dni temu) na temacie, które już nie mogę namierzyć - coś z tzw Ghostem i filmikami wariackeij jazdy po W-wie

Kris

Ej co ja mam z wami... już niedługo białe myszki zacznę widywać po tych regulacjach...hihihi... :bigrazz:

Wydaje mi się że jak filtr zostanie w spokoju, to chyba nie trzeba bedzie zmieniać nastawów gaźnika, ale mogę się mylić :cool: Co innego u Pawła, który wymienił cały filtr...

Strzałka,

PS. W niedzielę zrobiłem 25 km Huuuurrraa... i do dzisiaj sie moja na mnie boczy :buttrock: ...

www.ducati-klub.pl