jannikiel Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Chlopaki mam cos na otuche- film co prawda slabej jakosci, ale niezly(dodam ze osobom w nim wystepujacym nic sie nie stalo).Trza wejsc www.motostodola-jedwabne.net potem wejsc w Inne, a potem otworzyc filmik Miejscowy kaskader ten o lepszej jakosci.Czekam na komentarze, a opowiem Wam cala historie. Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 heh dobra ta syrenka żeczywiscie miał dużo szczescia ten kaskaderkiedyś z batem i kuplami zrobiliśmy cos podobnego z junaka i Fiata 500też mielisny chwile grozy...filamik bardzo fajny klimatyczny dzisiejsza młodzież juz nie jest taka kreatywna .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 pewnie tak to będzie z pogodą dzisiaj to mi udało się zrobić kilka km co za radocha a z KN głosniej słychac szmery ssania całkiem miło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 pewnie tak to będzie z pogodą dzisiaj to mi udało się zrobić kilka km co za radocha a z KN głosniej słychac szmery ssania całkiem miło ... to może jeszcze przez parę dni do pracy będziesz mógł :) pojeździć :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Chlopaki mam cos na otuche- film co prawda slabej jakosci, ale niezly(dodam ze osobom w nim wystepujacym nic sie nie stalo).Trza wejsc www.motostodola-jedwabne.net potem wejsc w Inne, a potem otworzyc filmik Miejscowy kaskader ten o lepszej jakosci.Czekam na komentarze, a opowiem Wam cala historie. Pozdr.Janek. Oj, twardy ten kierownik był - nie przestraszył się przeszkody w postaci stodoły i drewna :icon_biggrin: Janek - to było u brata na "ranczu"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 dobrze ze bizon byl bez dyszla czy jak to sie tam nazywa :lalag: . Spoko sprzet :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 To bylo u Rycha w Jedwabnem.Jan(nie mylicz ze mna- Jankiem, zreszta Jan tak naprawde ma na imie Janusz) postac zgola malownicza, prosty, nieskazony inteligencją umysl, dal sie namowic na przejazdzke wehikulem zbudowanym na bazie Syrenki przez domoroslych mechanikow nie majacych zielonego pojecia o czyms takim jak srodek ciezkosci czy kierowalnosc, Rysiek nie mial z ta konstrukcja nic wspolnego film nagrywal zreszta jego brat Adam.Ta trajka miala taki mankament ze nie schodzila z obrotow jak raz sie dodalo gazu ktory byl w miejscu gdzie motocykle maja nozny hamulec, a hamulec miala pod lewa noga, Jan oczywiscie o tym nie pamietal przymroczony zreszta lekko alkoholem, dodal gazu pojazd ruszyl i efekt bylo widac. Na szczescie Jan to twarda sztuka i nic mu sie nie stalo, tylko bluzgal strasznie(co u niego jest zreszta norma-nawet jak nie wypije).Przod pojazdu zostal doszczetnie skasowany, konstruktorzy doszli do wniosku ze nie ma co udoskonalac prototypa, wiec ja rozjechali wielkokolowym ruskim ciagnikiem K 200.Teraz w tej stodole jest czesc Motostodoly Jedwabne, salon znajduje sie w centrum Jedwabnego. Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) To bylo u Rycha w Jedwabnem.Jan(nie mylicz ze mna- Jankiem, zreszta Jan tak naprawde ma na imie Janusz) postac zgola malownicza, prosty, nieskazony inteligencją umysl, dal sie namowic na przejazdzke wehikulem zbudowanym na bazie Syrenki przez domoroslych mechanikow nie majacych zielonego pojecia o czyms takim jak srodek ciezkosci czy kierowalnosc, Rysiek nie mial z ta konstrukcja nic wspolnego film nagrywal zreszta jego brat Adam.Ta trajka miala taki mankament ze nie schodzila z obrotow jak raz sie dodalo gazu ktory byl w miejscu gdzie motocykle maja nozny hamulec, a hamulec miala pod lewa noga, Jan oczywiscie o tym nie pamietal przymroczony zreszta lekko alkoholem, dodal gazu pojazd ruszyl i efekt bylo widac. Na szczescie Jan to twarda sztuka i nic mu sie nie stalo, tylko bluzgal strasznie(co u niego jest zreszta norma-nawet jak nie wypije).Przod pojazdu zostal doszczetnie skasowany, konstruktorzy doszli do wniosku ze nie ma co udoskonalac prototypa, wiec ja rozjechali wielkokolowym ruskim ciagnikiem K 200.Teraz w tej stodole jest czesc Motostodoly Jedwabne, salon znajduje sie w centrum Jedwabnego. Pozdr.Janek. No tak - droga do stodoły była jakoś znajoma, tylko sama stodooła nie pasowała do tego co widziałęm u Ryśka - dlatego obstawiałem włości Twojego brata :icon_question: . To chyb aprzez to wczesniejsze znieczulenie :icon_twisted: kierowcy nic się nie stało Pozdrawiam,kris Edytowane 27 Listopada 2006 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Jakby się tu gdzieś Dominik przewinął to niech mi powie, czy po zdjęciu obudowy filtra powietrza musiał regulować skład mieszanki, czy też nie miało to wpływu na reakcję silnika????? Pozdro Seba Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Jakby się tu gdzieś Dominik przewinął to niech mi powie, czy po zdjęciu obudowy filtra powietrza musiał regulować skład mieszanki, czy też nie miało to wpływu na reakcję silnika????? Pozdro Seba Oj wydaje mi się, że pewnie trzeba będzie coś podregulować - jakąś flaszeczką najlepiej podregulować jest :notworthy: A Dominika słyszałem ostatnio (to jest jakies 3-4 dni temu) na temacie, które już nie mogę namierzyć - coś z tzw Ghostem i filmikami wariackeij jazdy po W-wieKris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Seb Nic nie trzeba regulować chyba że chcesz zmienić filtr na inny lub coś w tym stylu, ale jak Muminek napisał regulacja flaszeczką nigdy nie zaszkodzi. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 A jak się robi przeróbkę i wyrzuca obudowę - czy wtedy potrzeba jest regulaca (oprócz oczywiście flaszeczki?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 a na allegro pojawiła się w Poznaniu nowa propozycja 748 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M324855 :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Ej co ja mam z wami... już niedługo białe myszki zacznę widywać po tych regulacjach...hihihi... :bigrazz: Wydaje mi się że jak filtr zostanie w spokoju, to chyba nie trzeba bedzie zmieniać nastawów gaźnika, ale mogę się mylić :cool: Co innego u Pawła, który wymienił cały filtr... Strzałka, PS. W niedzielę zrobiłem 25 km Huuuurrraa... i do dzisiaj sie moja na mnie boczy :buttrock: ... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 jeżeli tą górną częsc filtra masz na mysli to nic nietrzeba reg .....Seb daj jej buzki w leewą cycke to jej przejdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi