jannikiel Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Krzychu pogadaj z Ryskiem- moze to nieglupi pomysl- 620 i ma wziecie.Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 A ja wypil lampe tescia wina i zjadl tez niewiele( nic nie przytyl), widzialem tez 1098 w Ameryce mozna kupic w 3 kolorach- zolty, czerwony i czarnymat.I dalej boki i tyl jset dla mnie O.K. jednak przednie lampy za bardzo skosne oczy jak w ryzopedach- cos tam przypomina 916- jednak skosnooctwo przebija wszystko i mnie troche razi. 999 jednak bardziej mi sie podobal- przelamal pewne stereotypy w projektowaniu i byl w pewien sposob awangardowy i rewolucyjny- w 1098 raczej ewolucja- patrzac z przodu, dobrze ze z tylu rewolucja.Jednak oryginalne wydechy z powodu anemicznego dzwieku ida w kat- tu firmy akcesoryjne maja pole do popisu.Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witam wszystkich gorąco po Świętach... a tu już Sylwester się zbliża ;) Sebowi się przybrało na wadze 4 kg :) i po co było tego Monstera o 300 gr odchudzać???Ciężkie życie motonity. no to ładnie Kolego - dobrze, że motorek można odchudzić :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Muminek... jak kupisz tego S4 to nie bedziesz miał o czym marzyć... zastanów się lepiej... oj coś sobie znajdę do marzenia - np jakąś fajną maskotkę na motor :) a co do rozmowy z Ryśkiem - może po sylwestrze zadzwonię - nie jest to głupi pomysł, dzięi Janku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 WITAM mi tez cały czas pogłowie chodzi 996,998,999no i wadomo te nowe ale na razie to kosmospozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Grudnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 ja chyba nie zmieniam... Raz że kasy nie mam, dwa że za dużo pracy w tego włożyłem, więc ew. zmiana nie wchodzi w grę, tylko kolejne moto w garażu, trzy - i najważniejsze - chyba mam za mało czasu na kolejne moto, ponadto chyba za mało jeżdżę, abym się tym nacieszył.Summa summarum - chcę, ale nie muszem. :)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Dominik pewnie że tak po co sprzeadać bo i zaile od przybytku głowa nie boli ... je też swojego nie sprzedam jeszcze niedawno chciałem ale za dyche to nie oddam a więcej nie dają to niech u mnie zostanie i tak mam dwa to i na 3 sie miejce zajdzie odziwo żonka mówi że 3cie moto jest ok..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Wy to mata dobrze- zonki pozwola na 3 moto- u mnie jak wspomnialem o 2-gim to tydzien sie nie odzywala cholera jedna.I chyba po cichu cos sobie zloze:-))))- oczywiscie endurko. Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Grudnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Dominik pewnie że tak po co sprzeadać bo i zaile od przybytku głowa nie boli ... je też swojego nie sprzedam jeszcze niedawno chciałem ale za dyche to nie oddam a więcej nie dają to niech u mnie zostanie i tak mam dwa to i na 3 sie miejce zajdzie odziwo żonka mówi że 3cie moto jest ok..... No właśnie, tyle pracy i uczucia i oddać burakowi za grosze? W życiu... Jak już to odłożyć i kolejne do garażu ;)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 CZESC CHLOPAKI!przymierzam sie do zakupu Monsterka 620i juz mysle o zmianych w wygladzie mojego przyszlego moto :bigrazz: widzialem w necie Monstera z dwiema malymi przednimi lampami zamiast jednej duzej ichcialbym sobie takie sprawic,czy ma ktos z was takie lampki??gdzie mozna takie dostac??, drugi mod jaki chcialbym zrobic to wymiana wydechow na termignonidobry wybor?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 SIENA CHLOPAKI!jak juz pisalem wczesniej szukam Monsterka dla siebieinteresuje mnie produkt :) w "nowszej"? ramie bodajze od 2002r?ten z obrotomierzem ,60km i dwiema tarczami z przodu/?DARK! :bigrazz: czy ktos z was nie cche sie pozbyc takiej maszynki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Z tymi termi to świetny pomysł, ale nigdy w życiu nie zmieniaj przedniej lampy na te podwójne, blee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 w Polsce nei widziałęm Monstera z dwiema lampami. Jest to kwestia gustu - mi się nie podobają.Co do kominów - dają dopiero rasowego dzwięku do Monsterka.Pozdrawiam,Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 SIENA CHLOPAKI!jak juz pisalem wczesniej szukam Monsterka dla siebieinteresuje mnie produkt :clap: w "nowszej"? ramie bodajze od 2002r?ten z obrotomierzem ,60km i dwiema tarczami z przodu/?DARK! :lalag: czy ktos z was nie cche sie pozbyc takiej maszynki?? wysłałem Ci PMKris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 witam całkowicie popieram też bym zostawił ją chocażby dlatego że bardzo dorze świeci a termignoni to wiadaomo,klasa sama w sobie ale i inne firmy też są ok np. arrow, leovince,itp. jeszcze fajne wydechy robi Zardhttp://www.zardexhaust.it/pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi