scitro Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Widzisz Krzysiu, tylko Janek odezwał się na temat regulacji zawieszenia w Duca... reszta ma nasze małe Monsterki głęboko w d....! Ej chłopaki oby to tylko był tak prozaiczny powód jak brak czasu... :bigrazz: Temat wciąż aktualny. Znacie jakieś patenciki dla najmniejszego monstera???? Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 przód w 600 to chyba olejem regulowac można i to powinno sie sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Krzychu, jeśli chodzi o dremel to polecam taką metodę - nawierć dremelem podłużne otwory, a właściwy kształt, proporcje oraz gładkość wykonaj okrągłym pilnikiem - piłując regularnie dojdziesz do odpowiednich kształtów. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Krzychu, jeśli chodzi o dremel to polecam taką metodę - nawierć dremelem podłużne otwory, a właściwy kształt, proporcje oraz gładkość wykonaj okrągłym pilnikiem - piłując regularnie dojdziesz do odpowiednich kształtów. pzdr OK - dzięki z apodpowiedzi postaram się z nich skorzystać, szczególnie, że na weekend zapowiadają opady śniegu :bigrazz: to może coś sobie w sobote podłubie A jak Dominik mała latorośl? Może jakimiś fotkami się pochwalił :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 ...Najlepszym sposobem ulzenia sobie jazdy 748 jest codzienna gimnastyka lub czynne uprawianie sportow. To arazie. Pozdr.Janek. jak się domyślam wpominasz tu Janku o parkowaniu w "garażu" :bigrazz: no i pojawił się nowy Monster na sprzedaż http://www.allegro.pl/item136418109_ducati..._i_e_2002r.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 no i pojawił się nowy Monster na sprzedaż http://www.allegro.pl/item136418109_ducati..._i_e_2002r.html Takiego bagna w pojemniczku od płynu sprzęgła hydraulicznego jeszcze w życiu nie wiedziałem :crossy: Pewnie rok produkcji 2002 :bigrazz: A potem się właściciele Duków dziwią, że się wysprzęgliki lub pompy hamulcowe wycierają, a jak się mają nie wycierać w takim bagienku pełnym syfu :(Poza tym moto widać jeżdżone lajtowo, ino malowane musiało być. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Jak wy to wszystko wyczytujecie z dwóch fotek w niskiej rozdzielczości???Ja już mojego Monsterka zamknąłem w garażu w ub. sobotę i grzecznie tam sobie siedzi... ale mam nadzieję, że bedzie jeszcze kilka ciepłych dni i pościeram troche opony...Pzdr Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 No i nic wczoraj nie zlutowałem przy moto, bo musiałem sie wczołgać pod mojego maluszka i przykręcić przewód od ładowania...Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 no bierz się chłopie do roboty i zajmji wreszczie czyms pożytecznym :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Jak wy to wszystko wyczytujecie z dwóch fotek w niskiej rozdzielczości??? jak widać są to lata doświadczeń, ja tez bym nie zauważył nic specjalnego - ale ja jestem lajkonik :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Czy ktoś z was wie jak usunąć brzęczenie podczas hamowania tylnym zaciskiem. Dodam, że zarówno zacisk jak i tarcza są nieruchome (zamocowane na stałe). Czy jest jakiś patent na pływający zacisk???Pozdrawiam Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Wracając jeszcze do tego ogłoszenia powyżej, to ciekawe dlaczego są zdjęcia tylko z jednej strony? Czy to dobra cena za ten moto (22 tys)??? Piowdo wytargował S4R za 27 tys a tamten jest młodszy. Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Widzisz Krzysiu, tylko Janek odezwał się na temat regulacji zawieszenia w Duca... reszta ma nasze małe Monsterki głęboko w d....! Ej chłopaki oby to tylko był tak prozaiczny powód jak brak czasu... :bigrazz: Temat wciąż aktualny. Znacie jakieś patenciki dla najmniejszego monstera???? ok, marudy....ja tez wam odpowiem; krotko i wezlowato OHLINS Edytowane 31 Października 2006 przez melvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 No trochę dużo te 22 k, zważywszy, że to golas niemal (dołożone CF wydechy, nakładki na wydechy i boczki). Nie ma lusterek, na moje oko malowany na 100% (brak jakichkolwiek naklejek fabrycznych). Zestaw napędowy wygląda na mocno używany, z przodu jeszcze gumowe przewody, resztę trudno mi ocenić...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Wiem, że istnieje Ohlins. Lecz jak zmniejszę napięcie wstępne sprężyn - bardziej miękkie resorowanie - to czy muszę zmienić tłumienie, a jak tak, to zwiększyć to tłumienie czy zmniejszyć??? Jestem w tym temacie zupełnie zielony :bigrazz: Pozdro PS. godz.20:07podłączyłem przed chwilą układzik, który miał podzielić częstotliwość z układu zapłonowego, a zrobił na odwrót - pomnożył przez 2?! Załamka... obrotomierz pokazuje 4000rpm na biegu jałowym. Edytowane 31 Października 2006 przez scitro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi