fidu Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Kazdy czujnik w Monsterze sie skopie jesli bedzie jechal 200km/h po A2 ;-] HAHAHA-to nie od prędkości tylko od kombinerek :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Szukam tapicera z wawy, do wykonania siedzenia na skorupie z laminatu. Ducati 600ss.Coś w stylu http://www.mariomoto.pl/page23.php?ImageGa...ge=5&category=0w cenie ok. 250pln.Znalazłem kilku, ale- albo cena 500pln w górę, albo gość nie czuje bluesa.Mariomoto robi za 250pln, wolę być przy tym, dlatego szukam w wawie. Jeśli nie, wysyłam do nich.franek Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Ludzie piękność do kupienia S4RS Trikolor z 2008r w Stanach ,zainteresowani kontaktować się z Jankiem Klekotkiem lub Ryśkiem z Desmomotostodoły z Jedwabnego-a nie zostało dużo czasu do końca licytacji- do jutra, aktualna cena 6000$ http://www.salvagedirect.com/asp/viewitem.asp?itemid=678800 No chwalić i przyznawać nam się który z forumowiczów wygrał w licytacji tą piękność w stanach przez Motostodołe!!! Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Nikt nie wygral- bo Monstera nie przyznali- chca tyle za niego- ze nowkie mozna z salonu wyrwac bez przebiegu:-(((Pewnie sie pojawi jeszcze raz...Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 No chwalić i przyznawać nam się który z forumowiczów wygrał w licytacji tą piękność w stanach przez Motostodołe!!! Dzolo wygral- pieknosc w Klubie bedzie ;-]. A wiesz, ze pomimo licytacji nie chcieli sprzedac za tyle? W koncu chyba czytali Jego opisy na gg bo zgodzili sie. Ale jest kurde pieknosc z pałerem!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) Przez Desmomotostodołe w Jedwabnem można załatwić dorobienie kluczyka do naszych klekotów z immmobilajzerem z czarnego i to całkiem niedrogo bo coś około 40-50$ + koszty przesyłek ale co z tego jak to w stanach i ja też jestem zainteresowany takim dorobieniem bo mam ST4S z 2004r z takim to udogodnienie jak immobilajzer ale nie bardzo mam ochote zaryzykować zagubienie jedynego kluczyka przez pocztę Amerykańską lub firme Kurierską ,do stanów niema problemu bo w miarę często lata tam Ryśka brat Adam i właśnie w poniedziałek za tydzień leci ale tam na mniejscu nasz jedyny kluczyk trzeba włożyć w koperte i wysłać firmie dorabiającej na wzór ,a ona wysyła już nasz i dorobiony na wskazany adres. A ty nie chwal się tylko napisz coś więcej bo napewno będzie sporo zainteresowanych teraz i w przyszłości bo dużo motocykli tak przyjerzdża z zachodu z jednym kluczykiem i to czarnym,czy robisz to sam czy masz firmę która może się tym zająć dając gwarancje dorobienia no i nie uszkodzenia elektroniki liczników No to już załatwione właśnie dziś dorobiłem kluczyk do Ducati z immobilajzerem od jedynego jaki posiadałem czyli czarny za całkiem przystępną cenę.Zainteresowanych zapraszam na priwa jeśli tak jak ja posiada motocykl z immobilajzerem i tylko jednym kluczykiem to na wszelki wypadek lepiej przynajmniej jeden dorobić.Potrzebny tylko twój czarny kluczyk do skopiowania.100% gwarancji i uczciwości.Wiem brzmi jak reklama ale to raczej chęć pomocy takim jakim ja byłem jeszcze wczoraj mysląc że jest to nie do zrobienia i obawiający się zagubienia lub kradzieży jedynego kluczyka. To jak Desmokochani to kto dziś lub jutro pojawi się na mni Desmomitingu na Podlasiu w Jedwabnem u Ryśka,wesołego Janka Nikla i Adama.My z żoną lecimy dziś na 2 czerwone grzechotniki Edytowane 17 Lipca 2008 przez edzio Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 No to już załatwione właśnie dziś dorobiłem kluczyk do Ducati z immobilajzerem od jedynego jaki posiadałem czyli czarny za całkiem przystępną cenę.Zainteresowanych zapraszam na priwa jeśli tak jak ja posiada motocykl z immobilajzerem i tylko jednym kluczykiem to na wszelki wypadek lepiej przynajmniej jeden dorobić.Potrzebny tylko twój czarny kluczyk do skopiowania.100% gwarancji i uczciwości.Wiem brzmi jak reklama ale to raczej chęć pomocy takim jakim ja byłem jeszcze wczoraj mysląc że jest to nie do zrobienia i obawiający się zagubienia lub kradzieży jedynego kluczyka. To jak Desmokochani to kto dziś lub jutro pojawi się na mni Desmomitingu na Podlasiu w Jedwabnem u Ryśka,wesołego Janka Nikla i Adama.My z żoną lecimy dziś na 2 czerwone grzechotniki To za tydzien w niedziele moze wlecicie do Torunia? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 A ja robie testy rynkowe dla mojego malenstwa :icon_biggrin: http://www.allegro.pl/item402040270_ducati...o_12000_km.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 A ja robie testy rynkowe dla mojego malenstwa :) http://www.allegro.pl/item402040270_ducati...o_12000_km.htmlJa robie juz od roku i nic ;) HI HI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) To za tydzien w niedziele moze wlecicie do Torunia? :icon_exclaim: Nie da rady popierniczyć do Piernikowa bo mamy wesele za Wieliczką w Gdowie to prędzej będziemy mogli spotkać się z desmomaniakami z małopolski i właśnie z Wieliczki bo widziałem że ktoś na naszym forum jest ze słonego Miasteczka.I niestety w przyszły łikend grzechotniki będą odpoczywać w jaskini ,niestety jesteśmy zmuszeni jechać tam puszką.Jakby to wyglądało ;) czerwony grzechotnik i czatny gajer chociaż zestawienie kolorystyczne niezłe, muszę tylko jeszcze białą koszule założyć i zielone skarpetki-będzie qatrocolor. :icon_exclaim: :) Edytowane 18 Lipca 2008 przez edzio Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Ja robie juz od roku i nic :icon_mrgreen: HI HITez na allegro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) Tez na allegro??Tak zgadza sie.Edzio kumple zameldowali ze w Jedwabnym pojawil sie st i monsterka. Zawitales tam ? Edytowane 18 Lipca 2008 przez Prezes_Nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 ..Jakby to wyglądało ;) czerwony grzechotnik i czatny gajer :P a nie mozesz wskoczyc w czerwony? :bigrazz: Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gośćscitro_* Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 To Edek wpadaj po drodze do "solniczki" w profilu masz namiary na mnie. Może zjedzie się jeszcze kilku chłopców na "czerwonych"Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slabypromil749 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Może warto zobaczyć jeżeli ktoś jest czymś takim zainteresowany, cena wydaje się bardzo przystępna.http://www.allegro.pl/item403190891_ducati...07r_okazja.htmlPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi