tra Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Chcę kupić kurtkę ale niewiem czy mam wybrać tekstylną (D-DRY) czy skórzaną. Głównie będę jeździł po mieście. W weekend każdy z Warszawwy do Płocka i z powrotem (200km w obie strony). Będę jeździł tylko w dobrych warunkach pogodowych tzn jak wstanę rano i bedzie padać wsiadam w samochód i jadę. Oczywiście jak deszcz mnie złapie w trasie to trudno dojadę. Więc moje pytanie? Kupić skóre czy tesktylną?Którą z tych firm polecacie? Dziękuję za odpowiedzi PS. mam fazera to mój 1 motor wiec wiadmo jak będę jeździł spokojniePS. teklstylna kosztuje ok 900zl a skóra 1800zł:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Kupić skóre czy tesktylną? Ja ci powiem w ten sposób : Wnioskując po twojej wypowiedzi brałbym bezapelacyjnie Texty. Napewno zapewnią ci lepszą ochrone przed wszelakimi warunkami atmosferycznymi ,jak i utrzymają cialo w optymalnej temperaturze.Skóra zas zapewni ci lepszą ochrone przy ewentualnym szlifie ,bo jak wiadomo skora sie drze a odzież textylna sie topi . PS. mam fazera to mój 1 motor wiec wiadmo jak będę jeździł spokojnie Wszyscy poczatkujący tak mówia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 a kupić kurtkę z GORE-TEXEM czy normalną z D-DRY??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Za 2 tys mozesz juz wyrwac nawet caly kombik takze wydaje mi sie ze to lepsze rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PNT_CB1 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Za 2 tys mozesz juz wyrwac nawet caly kombik takze wydaje mi sie ze to lepsze rozwiazanie Do końca stycznia w polo (D) jest w promocji kombi z odpinaną kurtką ze skórki (nadelrippel) 1,1-1,3 za 149Euro (bez negocjacji) z pełnym kompletem ochraniaczy.Ale jak to już ktoś mądry napisał, kupuj ciuchy do sprzętu, osobowości, stylu jazdy i upodobań. Osobiście polecam tekstylia, ale to po prostu z wygody (teoretycznie bezobsługowe) a przy skórze jednak musisz uważać na czyszczenie i zamoknięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 PNT_CB1 tylko ze sprawa sie ma zupelnie inaczej jezeli dojdzie juz do jakiegos wypadku kto wtedy lepiej na czym wyjdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Mysle ze warto szukac bo za 2 tysiaki mozna znalezc super kombi ktore w sezonie kosztuje grubo ponad 3 tys...Ja ostatnio wyrwalem za 2 tys zł Kombi Dainese M4 :-) Ma przyjsc do mnie we wtorek i nie moge sie doczekac hehe... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 PS. mam fazera to mój 1 motor wiec wiadmo jak będę jeździł spokojnie Wszyscy poczatkujący tak mówia tak. jak kupowałem pierwszego Thundercata to tez tak myslałem ' date='ze mi opony ,klocki i napęd wystarczą na 2 sezony conajmniej :lol: :) ....co do kurtki to widze ,ze mówisz raczej o jezdzie [lansowanie'] bo masz samochód brał bym raczej odjebaną skórę full wypas a dokładając kilka stóweczek masz wypaśne kombi Alpinestars na Allegro . Kombi to kombi przekonasz sie przy glebie czego ci nie życze .pozdro! [ Dopisane: 29-01-2006, 14:10 ]to kombi w grudniu na Allegro wyrwalem za 2100 :twisted: w sklepie od 3 do 3,5tyś. http://img259.imageshack.us/img259/809/r62hv4ts0zb.jpg [ Dopisane: 29-01-2006, 14:14 ]Ps. chciałbym jeszcze ten kask . ale nigdzie nie moge go zczaic :-x [ Dopisane: 29-01-2006, 14:26 ]Ja ostatnio wyrwalem za 2 tys zł Kombi Dainese M4 i to tam gdzie ja Alpinestars :) czyli da sie!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 http://img259.imageshack.us/img259/809/r62hv4ts0zb.jpg Czy ktoś może mi napisać jaki to model Alpinestars`a ? Za 2100 bardzo chętnie taki kupie :) ' date=' tylko jak szukać nie znając nazwy modelu :oops:[/url'] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 http://img259.imageshack.us/img259/809/r62hv4ts0zb.jpg Te kombi prawdopodobnie jest 1 czesciowe jak sie niemyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 2 częściowy. Nikt nie potrafi zidentyfikować nazwy tego kombi :) ? Ps. Bardzo mi zależy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 ja kupuje tekstylną kurtkę krótka pod to pas nerkowy tylko teraz dylemat kupić z goretexem za ok 2tys czy bez z 1-1,2tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metys Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 www.alpinestars.com - proponuje poszukać tutaj .... ja jestem za skórą jednak ..zawsze mozna ubrac deszczówke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spnk Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Tan kombinezon to chyba Alpinestars TZ-1 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M134721 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Viper: to model P1 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=74832018 Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi