Michasiek Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 no comment :) ;) http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=83167381 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 tego typu ogłoszenia widzialem jużna allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 A czy ktos moglby wyjasnic co to znaczy ze brief zostal zatrzymany przez policje ?? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Stycznia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Żeby nam ktoś nie zarzucił, że znowu tutaj jakieś teorie spiskowe knujemy, to ja zadaję proste jak Andrzej Lepper pytanie: KTO MI POWIE, O CO DO CHOLERY CHODZI W TEJ AUKCJI!? Z gory dziękuję, nic nie podejrzewam, nic nie knuję, zwykle ciekawy jestem :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Żeby nam ktoś nie zarzucił, że znowu tutaj jakieś teorie spiskowe knujemy, to ja zadaję proste jak Andrzej Lepper pytanie: KTO MI POWIE, O CO DO CHOLERY CHODZI W TEJ AUKCJI!? Z gory dziękuję, nic nie podejrzewam, nic nie knuję, zwykle ciekawy jestem ;) pzdr -he he- niepokoi mnie kombinacja liter nick'a sprzedajacego ;) ...ale to chyba byloby za proste nie? :buttrock: :) -zdaje sie po prostu, ze mozna go kupic na czesci bez zagranicznego dowodu rejestracyjnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Widzialem, ze koles wczesniej mial ZX6tke na sprzedaz bez prawa rejestracji. Taka Duka na tor to idealna sprawa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 To ducati to już któryś miesiąc z kolei widze na allegro i zastanawiam się dlaczego nik nie chce tego kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 A moze chodzi o to ze byla kradziona, i koles ja wykupil z parkingu policyjnego, dlatego breif zatrzymany przez policje :?: Ale ogolnie podejrzana aukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 koles ma uklady z w niemczech i przywozi motor bez prawa rejstracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robuś1 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Hmm.............ta kombinacja :lol: ................znajoma............... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoxl Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Na zachodzie mozna czasami kupić moto po wypadku lub po kradzieży bez prawa rejestracji. Kupując takie moto dostajemy od właściciela komisu, szrotu, itp. fakture zakupu. Motocykle te sprowadzają ludzie na części do polski. Jezeli człowiek ma na to fakture zakupu to jest raczej legalne. Wiadomo ze jezeli jest wystawaiona na firme "krzak" to moze byc moto kradzione. Jezeli niema kpl. dokumentów to zawsze jest ryzyko... Dlatego ja osobiście nie kupuje takich sprzętów, ale znam osoby co kupują i sprzedaja potem na części. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Spojżałem trochę w historię sprzedaży tego gościa. Trochę działa i sprzedaje. Nie sądzę aby ryzykował sprdzedając "lewiznę". Oszuści najczęściej maja po kilka komentarzy za jakieś dupne aukcje (np. sprzedał kolegom płyty Cd po 2 zł szt - zrobi tak 10 razy i ma 10 komentrzy pozytywnych). Ale ręki bym nie dał za niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 koles ma uklady z w niemczech i przywozi motor bez prawa rejstracji no to ma zajebiste ukłądy jak przywozi motory bez prawa do rejestracji :laughing: :laughing: aleś wymyślił człowieku :) miałby układy jakby przywoził ducati na papierach od dt 80 ;) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszka Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Wydaje mi się, że jeżli moto byłoby kradzione, to gość nie mógłby legalnie przewieźć go przez granicę, w koło zapasowe napewno go nie schował. Po za tym jeśli moto byłoby kradzione to straż graniczna napewno mocno by sprawdziła ten fakt przed przepuszczeniem go przez granicę, tymbardziej że kolo ma tylko FV na moto i nie ma dowodu rejestracyjnego.Pewnie wykorzystuje jakąś dziurę prawną i sprowadza takie rzeczy do Polski, choć dziwi mnie fakt, że pozostałe rzeczy i zwierzęta mają nie wiele wspólnego z tą aukcją. Ale to tylko moje skromne zdanie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Po za tym jeśli moto byłoby kradzione to straż graniczna napewno mocno by sprawdziła ten fakt przed przepuszczeniem go przez granicę' date='[/quote'] hm chyba sie nie zgodze bo teraz minimalnie "trzepią" na granicy, jak wiezierz auto w ogole nie chca dokumentow, nie wiem jak jest z motocyklami. Moj tata jak przywozil mojego KTMa (w busie, a bus na lawecie :buttrock:) mowil ze w ogole nie sprawdzali dokumentow, tylko zobaczyli ze sobie tam jest.. oczywiscie moto jak najbardziej legal z dokumentami, zeby mi ktos tu czegos nie zarzucil:D, czasem w ogole nie patrza, ale to raczej w osobowkach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi