Groszek Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Mnie pewnie nie będzie, ale zapraszam...koledzy i koleżanki jak zwykle przygotowują zlot, który, nie wątpię, będzie pełen atrakcji i rozrywki :notworthy: Szczegóły na http://www.vboyen.republika.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Tej imprezy to nietrzeba reklamować :notworthy: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 tylko rok w tytule pomyliłeś !!! ktoś jedzie z wielkopolski ??? ja bardzo chce jechać ale nie mam z kim !!!!!!!!pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 faktycznie, przepraszam. I dzieki, już poprawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Kto był niech relacjonuje :D. Fotki jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Kto był niech relacjonuje :D. Fotki jakieś? później... :mrgreen: ale klimatowo było 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 później... :mrgreen: ale klimatowo było 8) A co? Klisze Wam pozamarzały i karty pamieci?? Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Hejka, kto był w Giżycku niech sie podzieli wrażeniami z tymi ktorzy sie wybierali a nie udało się :D, z gory dzieki pzdrpete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Biorą nas na przetrzymanie :mrgreen: . "Nie byliście, to sobie poczekajcie" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaNIEK-MP Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Lepiej późno, niż wcale. Opis i fotki są tutaj:http://vboyen.republika.pl/zlot2006zimowy.htm Przyjedźcie latem na zlot na Giżycko --> 27-30.07.2006. http://vboyen.republika.pl/zlot2006letni_zapr_pl.htm Strona Grupy VBoyen Giżycko:http://vboyen.republika.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 A co z zimowym na ten rok? Chciałem się wybrać a tu ani wzmianki o Giżycku :icon_mrgreen:.Jest natomiast zlot na Litwie ale po 1 za daleko (dla mnie) a po 2 to już za 2 tygodnie czyli jeszcze przed sesją ... i tym bardziej odpada :/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 No dobra kilka pytań1. czy termin pewny ? na stronie nic nie ma2. Kto jedzie z wawy zaprzęgiem (sprawnym) ??3. Kto nie ma na wachę i ma wolne miejscówki za wachę ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Witam;Zlot zimowy w Giżycku ma odbyć się 9-11 lutego. Z Płocka zbiera się całkiem pokaźna ekipka zaprzęgów :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Jak tak dalej pójdzie to nie będzie on znowu taki zimowy :icon_rolleyes:Może puszką uda mi się tam wyskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 ...heh... jeśli temperatura będzie na takim poziomie jak teraz i nie będzie opadów... to odpalam swojego czarnego sukinsyna... i śmigam w lutym na Giżycko :icon_twisted: pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi