Browarny Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 oczywiście pogrzanie zębatki dużo ułatwia sprawe przy zdejmowaniu, a z tym pukaniem w zębatke i wał to bym nie przesadzał.Kurna pukanie mowie a nie walenie mlotem :) PS czyli jednak standartowego lacuszka nie da sie zalozyc bez sciagniecia zebatkiPSS nie kupuj sciagacza lepiej pozycz za browara z jakiegos warsztatu tam na ogol maja porzadny sprzet a nie szajs ktory sie wygnie Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 no tak, trzeba kupić ściągacz , ale gdzie ??? potrzebuje taniego i w miarę solidnego - ktoś wie gdzie taki dostać? mam namiar , ale za 75zł ??? Nie kupuj w sklepie no chyba że jakiś porządny ale to ponad 100pln dasz, a takie z bazaru tą pękją/gną sie przy pierwszej próbie użycia. Ja se ściągacz wyspawałem z kawałków złomu znalezionego w warsztacie :) jak chcesz to mogę Ci go opchnąć za czteropak dobrego piwka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdx21 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 troche daleko mi do Krakowa, w innym razie bede musiał kupić tan za 75zł. dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miaziu Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 jak kupiłem ściągacz na bazarze za 30zł , do motoru był idealny . Naprawde był bardzo dobry, do czasu.... aż ojciec próbował nim ściągnąć szajbe w cerkulatce :) . Ale na szczęście dało się go naprawić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerlst Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 U mnie w CZ to wystarczy tulejkę wyjąć od sprzęgła i łańcuszek razem z koszem ładnie schodzi bez odkręcania zębatki. W TSkach też jest chyba taka tulejka. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi