DZIADU Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 No kurde, co jest? Co za brak konsekwencji? Jakieś małolactwo sie wciska na impreze? No niech tam.... Ja się piszę razem z moją żoną :) Ponieważ małolactwo szanuje doświadczenie starości, to pojawi się aby posłuchać i nauczyć się czegoś od zacnych starszych kolegówa by nie powielać niedojrzałych błędów ;) P.S. No chyba że mnie tam nie chcecie... :roll: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Dajcie cynk o której włączycie ssanie, coby być zsynchronizowanym . mysle ze o 22 juz mozesz sie spokojnie z nami laczyc - marskoscia watroby :) damy znac - podeslij na PW nr telefonu a zadzwonimy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Właśnie błysnęła malutka gwiazdka nadziei, więc podsunę nieśmiało swą skromną osobę pod uwagęNo ... udało Ci się ! Właśnie miałem do Ciebie napisać coś wulgarnego i obelżywego :mrgreen: (pamiętasz, że wisisz mi piwko ? :mrgreen: ), ale MarianowiKa na sucho nie ujdzie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fellini Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 ale MarianowiKa na sucho nie ujdzie MarianKa..tia... i jak to odmieniać? ...no to powinno być "MarianowiKa" czy "MarianCe" ? :P :) :P No z ciekawości sie pytam, ale życ bez tej wiedzy mogę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 MarianKa..tia... i jak to odmieniać? ...no to powinno być "MarianowiKa" czy "MarianCe" ? Gdyby MArianKa było napisane w postaci dwóch oddzielnych słów ,,Marian Ka", można by to wtedy odmieniać jako ,,Marianowi Ka", a dlatego, że zgotował sobie sam taki los i zalogował się jako MarianKA (czyli Marianka) jesteśmy zmuszeni odmieniać to jako ,,Mariance" czyli w rodzaju żeńskim. Ale możemy pójś na ustępstwo i mówić do niego jednak w rodzaju męskim, co by ten rodzaj żeński zbytnio mu nie uwłaczał :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fellini Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 co by ten rodzaj żeński zbytnio mu nie uwłaczał ... no i w ten sposób zostałaś ulubienicą damskiej części forum :D :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 co by ten rodzaj żeński zbytnio mu nie uwłaczał ... no i w ten sposób zostałaś ulubienicą damskiej części forum W tym sensie, że jako mężczyzna obdarzony mianem brzmiącym w babskim znaczeniu mógłby się poczuć, co najwyżej dziwnie,a nie jak prawdziwy facet. Więc proszę już tak bardzo nie wnikać i nie uogólniać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 MarianKa..tia... i jak to odmieniać? ...no to powinno być "MarianowiKa" czy "MarianCe" ?Gdyby MArianKa było napisane w postaci dwóch oddzielnych słów ,,Marian Ka", można by to wtedy odmieniać jako ,,Marianowi Ka", a dlatego, że zgotował sobie sam taki los i zalogował się jako MarianKA (czyli Marianka) jesteśmy zmuszeni odmieniać to jako ,,Mariance" czyli w rodzaju żeńskim.No to już wszyscy wiedzą.Lekcja 2.Dziś zajmiemy sie odmianą żeńskiego ( :?:D imienia: "Adu" :mrgreen: Interesuje mnie szczególnie narzędnik: z Adu ? z-Adu ? Zadu ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Dziś zajmiemy sie odmianą żeńskiego ( Question) imienia: "Adu" Mr. GreenInteresuje mnie szczególnie narzędnik: z Adu ? z-Adu ? Zadu ? Mr. GreenZ tego względu, że Adu kończy się na literkę ,,u" nie można tego wyrazu dopasować do żadnego wzorca języka polskiego, i dlatego w każdym przypadku słowo to będzie nieodmienne czyli pozostaje w takiej formie-adu. Np. idę z kim? Z Adu. Kogo dotyczy? AduWystarczy Protku wyjaśnień? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 generalnie tak na marginesie waszej dyskusji chcialem wtracic ze Adu ma pewna niedoskonalosc... w podpisie... to nie impreza forumowa tylko impreza EKG... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fellini Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 No własnie. Bo nam się małolactwa nalezie i do apteki trza będzie latać. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Adu ma pewna niedoskonalosc... w podpisie... Poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Streetstorm - prowadzisz jakąś ewidencję chętnych do Qfajki ? Tak się tylko pytam o ilość osób, które zadeklarowały uczestnictwo ... P.S. Adu - a tak odnośnie podpisu - przychodzisz z rodziną ??? :mrgreen: Tak się dziwnie złożylo, że Pasteura Team znam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 witam, powiadamiam iż wszelkie przeszkody formalne pokonane i już się cieszę na spotkanie w Wawie.Pzdr Staszek P.S. Prot, spisałem telefon Twój, Adu i Kaśki ,wiec chyba któreś z Was w razie czego odbierze, ale myślę, iż tę Śniadeckich odnajdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Streetstorm - prowadzisz jakąś ewidencję chętnych do Qfajki ? tak cos okolo 20 osob sie szykuje z tego co mi wiadomo...a zycie pokaze kto dotrze :split: ja tak jak pisalem od 20 powinienem byc i czekac na was z niecierpliwoscia... ewentualnie dzwoncie do mnie wczesniej a moze uda sie gdzies spotkac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi