Banan_007 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Ona Ma simsona tzn jej starszy mial rozebral go pomalował na cameleona rok temu i lezy ten simson sr50 w piwnicy;]Silnik patrzylem to zyleta nic nie dojechany caly niemiecki;] i na ten sezon albo jej poskladam(bo chce jezdzic:D)Składaj simsona i smigaj z nią ... może Ci nie ucieknie :twisted: i juz mnie denerwuje ze bedzie na gumie latac;]:notworthy: chce być lepsza od CiebieA na Honde powiedziala ze w zyiu ze mna nie siądzie;]Zobaczymy jeszcze:DWsiądzie :notworthy: pozdrawiam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Z moich doświadczeń wiem, że trudniej przekonać rodziców, niż samą dziewczynę, ale z czasem sie układa wszystko. Ja od wypadku z udziałem samochodu powiedziałem sobie, że nigdy więcej nikogo na skuter nie posadze, a w szczególności żadnej dziewczyny :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Moze ktos wrzucic na jakis inny serwer ten filmik ? Bo ja jak zwykle mam problemy z megaupload'em :/ moze byc np www.rapidshare.de :]Z gory dzieki :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Spoko ;] http://rapidshare.de/files/11346925/Future.wmv.html ;] To link Do Filmu z Tematu;] A to Do drugiego ktory juz kiedys byl na forum ale moze nie wszyscy widzieli;]Tu juz sama jazda tylko ze to material z wakacji i nie ma rewelacji:D nawt rym poszedl:D http://rapidshare.de/files/11930746/SSR_-_...e_Film.avi.html A Co do dziewczyn To wiecie wymadrzanie sie ze ona bedzie lepsza od ciebie to takie gadanie :) wszystkie chyba tak mają:DAle i Tak oplaca sie je Kochać ;) mimo tych hektolitrow bnzyny zuzytych na dojazd ;) tych pomarznietych kolan;]tych spalonych papierosow po drodze:DI tak sie oplaca:D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miaziu Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 oj opłaca się ;) DiboS60 kiedy ostatni raz byłeś u dziewczyny na moto ? Bo ja 20 listopada ( wracałem o 3 w nocy ) było -6 , ale mnie matka wykleła ;) [ Dopisane: 27-01-2006, 12:16 ]a filmik wykó##### :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Ja z Dibem bylem tez jakos w listopadzie , bo mam dziewczyne tam gdzie on :) Wracalismy o 11 w nocy i dopadla nas sniezyca ;) nic nie bylo widac ze nic ... 12 km przed chatą padl mi skuter a mianowicie zamarzl gaznik i woda sie do niego dostala ale Dibo mnie podholowal 3 km do kolegi (pchal mnie z tylu reką jadąc na Simsonie ;)) zostawilismy skuter u kumpla i na chate wrocilismy simsonem :buttrock: Heh i tak to jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Filmik spoko, ogolem fajny klimacik. Mam tylko jedno zastrzezenie a mianowice ten koles na tym BMX-ie musial sie wybijac z jakiejs deski ? Strasznie wiesniacko to wyglada szczegolnie ze jezdzi na BMX-ie i nie potrafil nad tym lajtowego bunny hopa zrobic :? :? Ale ogolnie do filmiku nic nie mam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Filmik spoko, ogolem fajny klimacik. Mam tylko jedno zastrzezenie a mianowice ten koles na tym BMX-ie musial sie wybijac z jakiejs deski ? Strasznie wiesniacko to wyglada szczegolnie ze jezdzi na BMX-ie i nie potrafil nad tym lajtowego bunny hopa zrobic :? :? Ale ogolnie do filmiku nic nie mam :)też mam do tego małe zastrzeżenia ;) Ale do tej pory napewno sie już nauczył ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Filmik fajny. A co do dziewczyny niech słuchac co jej sie podoba. Ja z hh przestawiłem sie na style "motocyklowe" :) Ale czasem lubie też hh posłuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Hehe Nie wiem co bym Wybral tak jak bym mial wybierac Miłość A Moto hmmm ciezko by bylo zdecydowac 8) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 I miłość i moto czasem zawodzi, wqrzamy się, ale jedno i drugie jest jedyne w swoim rodzaju. Nie życze nikomu nigdy takiego wyboru Ale najważniejsze, że można połączyć jedno i drugie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Nie no chłopaki to jest forum motocyklistów :) Z tematami o miłości zapraszam na http://www.agnieszka.com.pl/forum_php/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Nie no chłopaki to jest forum motocyklistów :) Z tematami o miłości zapraszam nahttp://www.agnieszka.com.pl/forum_php/index.phpAle to chyba jest forum dla napalonych kobiet 8O :twisted: Jakie tematy tam są ... np. Ginekologia :oops: Chyba skorzystam 8) Pozdr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 A czy te tematy nie łączą się ze sobą? Moim zdaniem kobiety i moto budzą podobne emocje :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Strzalku w sumie to jedno sie lonczy z drugim :DJa sobie nie wyobrazam zycie bez kobiet a szczegolnosci mojej:D Ale chyba bardziej sobie nie wyobrazam Bez moto :) ;) [ Dopisane: 28-01-2006, 13:22 ]Np Na Zlocie Maniow Byla Dziewczyna 16 lat NA Aprili SR Ktora picoo bello Jezdzila No Gumie:D< w sensie na Tylej W Skuterze>hehe ;) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi