TeRRoRystA Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 kolega djkula ma syndrom kobiety w ciąży non stop jakieś bzdurne pytania kolego cynk a chrom to co innego czas poczytać książki albo zacząć się interesować, moim zdaniem nie maluj tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Swojego czasu Bacher miał czarną rurę w Simsonie, nie była ona stworzona przez wiejski tuning ;), tylko tak fabrycznie pomalowana. Aktualnie robi ona karierę w moim Komarze :D. Jeśli chcesz fotki to daj znać, jeśli tylko będzie chciało mi się wyjść na ten mróz to niema problemu :P pozdrawiam Cycu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkula Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 kolego TeRRoRystA forum jest poto żeby ludzią pomagać a jeżeli Ty uznajesz moje pytania za głupie to je ignoruj! motor kupiłem niedawno, zadaje pytania bo nad nim pracuje a są tu ludzie którzy się na tym znają i chętnie doradzą.@Cycu jak będziesz kiedyś w garażu z aparatem to bardzo bym prosił o fotke ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Ja powiem tak: Czarna rura nie jest brzydka, ale chromowana oczywiście lepsza. W enduro czarna rura się jako-tako prezentuje, ale po twoim podpisie wnioskuję że masz zwykłęgo simka. Sam mam czarną rurę (ale pseudo sport) ale wolałbym oczywiście chromowaną, tylko w agmocie nie mieli prawie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek :) Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 ja bym nie malował lepiej oddać do chromowania lub kupić nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p...=2168&mode=next http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p...=2171&mode=next Nawet nie musiałem wyciągać aparatu ;). Znalazłem kilka fotek z letniej "sesji" :D. Tylko na tych zdjęciach Komar jest trochę brudny, wybaczcie ;), Rura jest troszku obita ale Tobie zapewne chodzi o ogólny widok. Zdjęcia tego wydechu z Simsonem niestety nie posiadam, ale gwarantuje ze też dobrze wygląda 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Tak, pożyczyłem ten wydech Cycowi kilka lat temu bo sam kupiłem nowy...tamten już zaczął puszczać spaliny, a nie chciało mi się go uszczelniać. Wyglądał fajnie (czerń oryginalna z fabryki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkula Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 znalazłem foto takiej rury na niemieckim ebaju: http://cgi.ebay.de/Simson-S51-TOP-Zustand-...1QQcmdZViewItem a myślicie o tym malowniu silnika i cylindra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 ja w okresie dojrzewania, też miałem takie problemy kolego ;) trzeba upuścić ciśnienie z jąder.. i co chcesz "zmalować" znowu zrób polerke tego silnika tylko nie przesadzaj zbytnio.. zresztą po co poprawiać fabryke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkula Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 nic niechce zmalować tak sie pytam co ci niemcy odstawiają. nad rurą się zastanawiam ponieważ chrom w paru miejscach zchodzi i rdza chwyta :/PS to że się zastanawiam nad malowaniem niejest dla mnie probleme. Weź na luz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi