wild Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 halo, halo? psyt... ludzie zasugerujcie cos. rosja organizuje konkurs satyryczny, i temat brzmi "maszyna czasu"- powiem wiecej, gra warta swieczki. z tym ze rosjanie nas nie lubia, i ponoc nikt sie jeszcze z polski nie zakwalifikowal... a jak im sie wejdzie na ambicje (pozytywnym tego slowa znaczeniu) to zawsze jest wieksza szansa. skoro rosja i "maszyna" to nic innego jak sie nasuwa jakas kaska, ural czy mw... ale teraz- wiec co? co mozna narysowac, tak zeby im "pochlebilo"? nie moze to byc w formie komiksu, rysunku z dialogiem. wpadlam na pomysl zeby zrobic ewolucje od malpy po motor, ale jak mi ktos uswiadomil- taki pomysl istnieje, i jest ponoc rozpowszechniony w necie (szkoda ze ja tego nie widzialam :D (ale chyba i to zrobie, bo mozna dac max 5prac) moze cos z historii? (ktorej za dobrze nie znam) bede bardzo wdzieczna. licze na wasza pomoc. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 oranizuje, zakfalifikowal... co mozna narowysac, w fotmie Weź, popracuj i pomyśl trochę nad pisownią i składnią, lub też odklej tipsy z paznokci, będzie Ci łatwiej klikać w klawisze kompa, bo nic z Twojego tekstu zrozumieć nie idzie... Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Korba hej co z toba? nie badz zlosliwy, kazdemu sie zdarzy pomylic litery, zwlaszcza jak sie szybko pisze. przeczytaj jeszcze raz, jasno napisalam o co mi chodzi.. do wszystkich osob o polowe mlodszych od ciebie podchodzisz nietolerancyjnie, zwlaszcza tutaj na forum? tak na marginesie dzieki ze zacytowales te bledy,( czytalm tekst kilka razy ale jakos to mi umykalo uwadze) a z tymi tipsami to wyskoczyles.. proponuje wiecej sie o kims dowiedziec a pozniej pisac takie zabawne teksty :D jak mozna robic cos przy motorze majac paznokcie dlugie i pomalowane? a o rzezbie i glinie nie wspomne. przy okazji zapraszam na moja galerie na roadkinga. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Masz problem z koncentracja podczas pisania na komputerze i ogolnie z dbaloscia o szczegoly w formulowaniu swoich mysli. Ciekawe ze nie wystepuje to w momencie kiedy rysujesz - tam najwyrazniej potrafisz sie skoncentrowac.Niedbalosc w wyrazaniu mysli nie najlepiej wplywa na czytajacych a niedbalosc w pisaniu uwazana jest w necie za brak szacunku dla czytajacych.W mechanice motocyklowej, jezeli bedziesz dzialala w taki sam sposob czeka cie school of hard kicks zanim nauczysz sie ze szczegoly sa podstawa.Wiem o tym bardzo dobrze, bo dzialalem w ten sam sposob przed i w okolicach swoich 20 lat i narazilem sie na kilka przypadkow, ktore nie powinny sie przydazyc :D Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Adam M. a powiedz mi, gdzie jest zdanie, ktore nie ma ladu ani skladu? nie czytelne, nie do zrozumienia? pisze szybko i bardzo czesto gubie literki, wciskam inne i itd. ale chyba nie jest tak, ze sie nie da zrozumiec co napisalam? a korba teraz w moim odczuciu okazal sie nietolerancyjnym gosciem, stereotypiarzem, zakladajacym cos z gory o kims. w moim rysunku rowniez panuje cos takiego jak chaos, nieuporzadkowana kreska, ale daje sobie rade. mechanika to inna para butow. nie ma przelewek. zrobisz blad- niezauwazysz, zlozysz, skrecisz.. cholera i od czego to wyszlo.. od tego ze ktos moze zgubic, przerkecic 2 literki :D bywa Goska [ Dopisane: 19-1-06, 17:45 ]ale juz zamykam ten temat. czekam na jakas inspiracje. Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POL-13 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Czesc.Ja to się na satyrze nie znam.Ale zobacz na Redmotorz maszynę czasu.W poradzieckim schronie gdzie stała ruchoma wyrzutnia rakiet z głowicami atomowymi stoi motor z czasu Wielkiej Wojny Ojczyżnianej .Armia odeszła motory zostały.Ale za taki rysunek to KGB się tobą zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 POL-13 dzieki. takiej pomocy potrzebowalam:) [ Dopisane: 19-1-06, 17:45 ]POL-13 weszlam na ta strone ale tam nic nie ma konkretnego. zaczelam szukac pod haslem "wielka wojna ojczyzniana" to sama literatura, 0 zdjec:/ hm... Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Korba to kawał wrednego drania. Jest stary i czepia się młodszych bez powodu. Pewnie z zazdrości... ;) A co do konkursu to pomysł żeby narysowac "ruska" jest świetny. Te motocykle to naprawde wechikuły czasu. Zaprojektowane przez Niemców w latach 30tych są produkowane (z radzieckimi modyfikacjami) do dziś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Pompka e tam nie przejmuje sie ;) wiem ze bardzo dobry pomysl, ale co zrobic zeby bylo dobrze..? chyba narysuje mapke stone UA i rosyjska i jak jedzie rozsypujacy sie dniepr a od rozji m-72 :D hehe ;) Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 maszyna czasu?narysuj neanendarczyka z maczugą w łapie na starym motocyklu - takim z lat 20 podczas polowania. chociaz humor u rusków marny.albo kościelnego w godzinach wieczornych na cmentarzu zabrabiającego i ładującego do przyczepy bocznej liście- mroczny nastrój - mgła itp.w latach wojennych przewożono rannych motocyklami - zamiast wózka był zrobiony podest na którym ich kładziono.ruski sa bardzo dumni ze swojej postawy w czasie wojny więc wstaw tu starą emke. całośc jak wyjąta z filmu " the wall" pink floydów miliardy pomysłów , nie ma czasu na ich wymienianie.może coś z metafizyki?połącz mitologie z motocyklem - dorób skrzydła kierowcy itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POL-13 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Czesc.Zle szukałaś,zobacz moze dostaniesz natchnienia. http://www.redmotorz.studioo.pl/relacje/Bo...-odpoczynek.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Turniej rycerski - dwaj rycerze na emkach jada na siebie z kopiami.Rzymska arena - zamiast rydwanow emki z koszem, w koszach lucznicy celuja do gladiatorow. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Aster dobre.. ;) ale ja bym wywalila w jedna strone dniepra M-72&UA szrot ;) dziki Goska [ Dopisane: 19-1-06, 17:45 ]jest dobrze. dzieki wam jeszcze raz za pewna sugestie ;) i inspiracje :D Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Mam nadzieje, ze sie pochwalisz tym, co stworzysz :) Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Aster pewnie :) czas mam do konca lutego. ciekawe czy cos z tego wyjdzie (tzn czy sie chociaz zakwalifikuje..) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi