CbR600f Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Co do rozmiaru to nie jestem pewien czy nie to przełożenie nie będzie za krótkie. Na pewno 1 i 2 są z nią zbędne. Ja z tego sobie doskonale zdaje sprawe :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 p.s.Babozlot okazał się bardzo fajną imprezą - w chwili kiedy to pisze tam cały czas ludzie szaleją Wszystkie baby ciesza sie ze Ci sie podobalo :icon_twisted: mam tylko nadzieje ze nie zmarzles... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 15 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 http://www.stuntpoland.net/showthread.php?t=1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Impreza byla w deche :icon_mrgreen: hmmm ale orgnizacja troche nie za bardzo... ;P Ale ogolnie wielki pozytyw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 dobrze było :biggrin: póki co nie mam zdjęć u sibie na komputerze, ale jak bedą to wrzuce i sie pośmiejemy z łukasza :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 witam! wlaśnie sie dowiedzialem od PROC'a o Was i postanowilem ze jesli mozna to chetnie sie dolącze :bigrazz: Co prawda nie jestem z lodzi (mieszkam w woj. swietokrzyskim) ale tu studiuje i spędzam większość swojego czasu wiec chetnie bym sie czasem spotkal na piwko... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 (edytowane) heh Lukasz rzadzi. nie wiem jak wczesniej ale kiedy przyjechalem na miejsce do iron to szalal na maxa :clap: :bigrazz: Edytowane 18 Stycznia 2007 przez musi88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Kto będzie w środę w Iron? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 W srode bede ale nie na dlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 w te srode co najwyzej wypijcie moje zdrowko, ja niestety bede w pracy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Witam mam pytanie znacie może jakiegoś dobrego lakiernika we w naszym pięknym mieście??Musze wyklepać i pomalować zbiornik paliwa.Pozdrawiam :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Witam mam pytanie znacie może jakiegoś dobrego lakiernika we w naszym pięknym mieście??Musze wyklepać i pomalować zbiornik paliwa.Pozdrawiam :icon_twisted: Edison najlepiej napisz do Proca na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Edison najlepiej napisz do Proca na PWDzięki Etita.Czy on się tym zajmuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Dzięki Etita.Czy on się tym zajmuje?? Moglabym powiedziec ze Proc to jest zlota raczka, ale to za malo. Proc jest czarodziejem :biggrin: jak masz jakikolwiek problem z motocyklem zapytaj go, jesli nie zrobi tego sam to zna kogos kto zrobi to co najmniej rownie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Moglabym powiedziec ze Proc to jest zlota raczka, ale to za malo. Proc jest czarodziejem :icon_twisted: jak masz jakikolwiek problem z motocyklem zapytaj go, jesli nie zrobi tego sam to zna kogos kto zrobi to co najmniej rownie dobrzeDziękuje Ci bardzo już do niego pisze.Pozdr. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi