tita Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Kidy sobie noworoczne piwko w Ironie strzelimy ?? jesli ktos ma ochote to proponuje w czwartek (hmmm to juz dzis) o 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 jesli ktos ma ochote to proponuje w czwartek (hmmm to juz dzis) o 21 dzisiaj?jak dzisiaj to dajcie mi znać na kom. od której miłego dnia życzę i spadam do roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 widzę że masz już DR350.Jak się spisuje? Jak na razie zrobiłem trochę ponad 30 km więc niewiele moge powiedzieć - ale przede wszyskim lekkość czuć :cool: jest jak piórko w porównaniu z 600 ale przy prędkościach szosowych brakuje niestety pod manetką - cóż coś za coś. Krok po kroku przygotowuję sprzet do sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Witam czy przyjmiecie do swojego grona(mam na myśli spotkanie w Ironie i piwko)nowego kolege? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) Witam czy przyjmiecie do swojego grona(mam na myśli spotkanie w Ironie i piwko)nowego kolege? :) pewnie tak tylko niech ktoś podejmie męską decyzję że jest spotkanie.Ostatnio dołączyła do mnie tylko Etita... Edytowane 4 Stycznia 2007 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 To moze zeby kazdy mial czas na przeczytanie i przemyslenie i oczywiscie zeby zachowac tradycje sród tosroda 10.01.2007 w Ironie godzina powiedzmy 20:00Pasuje wam ;) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 no to ja jestem za zresztą jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Jeżeli tylko czas (czyt:żona :icon_evil: ) pozwoli to będe. :biggrin: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 jak nie pozwoli to zabieraj zone z soba :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 jak nie pozwoli to zabieraj zone z soba :lalag: Zawsze jest to jakieś rozwiązanie.Ale myśle że uda mi się wyrwać z kieratu domowych obowiązków i naraszcie poznam kogoś z Was osobiście.Pozdrowienia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 nie zapomnijcie o bajzlu w sobote 13-01-2007ja w środe odpadam, jestem umówiony z klientem po 19 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 A 13 nie jest czasem w piatek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 A 13 nie jest czasem w piatek ? nie tym razem, 13 stycznia to sobota :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 i co to będzie za sobota :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 czy koledzy juz widzieli jaka sie impreza kroi sie w Toruniu :wink: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=63605&st=100czy ktos chetny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi