Kamieniu Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Może jakieś śmiganko :crossy: w sobotę :icon_biggrin: O ile nie będe miał kaca po "wigilii" w zakładzie z moimi ludźmi :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 widze że nie ma prawdziwych mężczyn w tym gronie, nie chcecie dziewczynki pojeździć to nie, sam se pośmigam.Zdrowych i wesołych świąt wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) Kamieniu jakieś 30 min temu wróciłem z jazdy motorem po Łodzi. Podkreślić należy fakt, że był to nie byle jaki sprzęt - była to legendarna MZ model ETZ 250!! Naprawdę mega frajda pośmigać na takim sprzęcie i to 21 grudnia :flesje: Edytowane 21 Grudnia 2006 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Same MIENTKIE faje na forum :icon_biggrin:Ja śmigałem w zeszłą sobotę, w tą ciężko mi cokolwiek powiedzieć bo mam rodzinę całkiem liczną na karku :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Jutro śmigam na 99% :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Jutro śmigam na 99% :biggrin: na 99? ja tam mysle ze na bank :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 na 99? ja tam mysle ze na bank :) no w sumie to na 100% i w sumie to nie będę jeździł, tylko będziemy jeździć razem, a jak już mam być taki dokładny na te 100% to nawet nie jedną MZ tylko dwiema.No i nie takimi po prostu zwykłymi MZ tylko twoją Ecią i moją TS :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 no w sumie to na 100% i w sumie to nie będę jeździł, tylko będziemy jeździć razem, a jak już mam być taki dokładny na te 100% to nawet nie jedną MZ tylko dwiema.No i nie takimi po prostu zwykłymi MZ tylko twoją Ecią i moją TS :) :banghead: pozdrawiam i do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 :) pozdrawiam i do jutragdzie i o której ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 około godziny 13 spod tesko przy Św Teresy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 gdzie i o której ?? dolaczysz? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 dolaczysz? :wink:zapewne tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Kamieniu będę dzwonił jak będę już jechał pod tesko Etita ty też czekaj na telefoniczny znak sygnał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 notośmy se "pośmigali" z Procem i niesamowicie szczęśliwą nabywczynią ECI.Jest plan, jak będzie sucho w sylwestra, to też se pośmigamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 No parę km nawineliśmy A tak przy okazji to z wiadomych przyczyn życzę wszystkim, wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi