CbR600f Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Tutaj daje linka dla tych co to im sie nie chce tego sciagac... http://www.youtube.com/watch?v=YVsbTmg-uV8 :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 będzie ktoś jeżdził pt-so? jakby była taka pogoda co teraz to bardzo dobrze... żeby tylko jak ostatnio w weekend śnieg nie spadł :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 ta ja będe śmigał MZ :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Moj sprzecior zapadl w sen zimowy, a szkoda bo w sumie pogoda jest nawet nawet... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Moj sprzecior zapadl w sen zimowy, a szkoda bo w sumie pogoda jest nawet nawet... :)i właśnie na tę okoliczność kupiłe tą MZ.Kawa ma urlop do wiosny a MZ można pośmigać bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 No i świzdu gwizdu, po sezonie to i po postach na 4-um Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Kamieniu też chciałem to napisać.Sezon się skończył spotkań środowych niet i nagle wszyscy zamilki. Jakoś propozycja utrzymania spotkań tez ucichła. a co z zakończeniem sezonu?Ja mam mały problem lokalowy i nie wiem kiedy uda mi się z nim uporać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) Ja tam czekam na propozycje zakonczenia sezonuA forum bede odwiedzal :flesje: P.S Jutro jeszcze sobie posmigam :P Edytowane 15 Listopada 2006 przez kacper_84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Ja tam czekam na propozycje zakonczenia sezonuA forum bede odwiedzal ;) P.S Jutro jeszcze sobie posmigam :crossy:No i sobie posmigalem :) Pogoda byla super i jutro smigam ostatni dzien, czy jest ktos chetny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 ja jutro mysle ze pogoda bedzie jeszcze smigne gdzieś sobie . :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Kawasaki rozebrane.Sezon zakończony na dobre... nie ma odwrotu. Teraz tylko trzeba się ostro wziąć za szykowanie maszyny. W sumie zaraz grudzień, styczeń, luty minie błyskawicznie a w marcu już będą pierwsze ciepłe dni.Kurde sezon już blisko :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 to moze jakieś zakończenie sezonu w tym tygodniu??? środa,czwartek,piątek???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 to moze jakieś zakończenie sezonu w tym tygodniu??? środa,czwartek,piątek???? Panowie ja nie wiem w ogóle kiedy się wyrobie z tą działką więc może się skumamy w Ironie i będzie spokój ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 może być w Ironie... tylko żeby było pod koniec tygodnia... (mam długi weekend :) ) jak pogoda pozwoli to moze jeszcze raz zreanimuje moją dziewczynke :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 No tak, sezon zakończyłem, kóń stoi w stajni, a pogoda coraz lepsza.W sobotę w Warszawie to tylko moto jeździło jakby to rozpoczęcie sezonu było a nie już jego koniec. Aż żal mi się zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi