siwypfk Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Street jest jak co roku w Bielawie.Spoko Kamieniu z reguly jesli pracuje w sobote to do ok 12 :) wiec sie wyrobie na 99,9 %fajna praca swoją drogą :icon_razz: mi nadal nie doszła oponka czekam i czekam ... chyba nie wyrobie sie na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Dobra to rozumiem że widzimy się jutro (sobota) o 13:30 na Placu i lecimy na wystawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Siwy pewnie ze fajna i do tego bez stresowa :biggrin: Do jutra do 13.30 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 no dostalem oponke NARESZCIE teraz trzeba wymienic i juz :biggrin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 ten Custom Show to troche lipa bilet po 8 zl a w srodku za duzo do zobaczenia nie bylodobrze ze hamownia byla :D 75.1 KM :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haitz_zimmer Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 I tak było lepiej niż rok temu w Zgierzu, to dopiero druga edycja tej imprezy, może się kiedyś rozkręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) I tak było lepiej niż rok temu w Zgierzu, to dopiero druga edycja tej imprezy, może się kiedyś rozkręci.W Zgierzy było dużo lepiej i ciekawiej. Było więcej bardzo ciekawych motocykli, wejście było za darmo a hala nie była zapchana jakimiś katamaranami nie mającymi nic wspólnego z tematem wystawy.Custom Show 2006 był biedny i nie ciekawy.Jedynie Hamownia ratowała dzień. p.s.foty http://zl600.fajnafotka.pl/ Edytowane 27 Maja 2006 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Masz rację rok temu było lepiej! a dziś to totalna porażka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 widzieliście fazera z nitro??? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=106596704 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 nono 200 KM ho hoo przeszło 2 razy tyle co moj fazerek posiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 ciekawe tylko jak mocno trzeba naciskać hamulec żeby nie odfrunął jak sie nitro odpali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Jutro Środa więc tradycyjnie 19:00Jakieś pomysły na jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar27 Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Witam serdecznie łodziaków.Jestem z Waszego terenu tzn. z Piotrków Tryb.Mam do was pytanie : Jakie znacie najlepsze trasy w okolicy, gdzie jest ładny asfalt i fajne winkle i nie trzeba ca 400 km robić, aby sobie fajnie pojeżdzić. Oczywiście nie oczekuje cudów, ale coś takiego gdzie Wy jeździcie i sprawia wam to frajdę. Co polecacie. Z góry dziękuje. P.S. dzisiaj pośmigałem trasą Opoczno-Sulejów. super asfalt, bardzo szybkie winkle i niewielki ruch. Można się trochę wyżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Mnie niestety znowu nie będzie - praca 14-22, ale mam pytanie-prośbę: czy jak bedziecie jechać gdzieś i akurat może to będzie po drodze okolica ul.Bednarskiej, to czy nie podjechalibyście na moment (głownie chodzi o siwego)? Mam naklejki dla ojro ale nie mogę się z nim zgadać co do przekazania. Ojro prosił, żebym dał je siwemu to z nim się jakoś łatwiej spotka i odbierze. W razie co dzwońcie lub sms-ujcie: 501-066-466 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Siemano.Mnie niestety dzisiaj nie będzie. Silnik w rozbórce, czekam na uszczelki... mialy dotrzeć wczoraj :| Głowice dopiero dzisiaj będą gotowe. A do tego "shit happens" i muszę silnik całkiem rozebrać... bo z nudów podkladka, zawleczka i śruba wpadły do komory korbowej :/ No ale mam nadzieję, że do następnej środy się wyrobię :] (Chociaż kto wie, u nas od jutra juwe :> do poniedziałku "out of order"). Aha, Kamieniu, chyba moje naklejki zostały u Ciebie w tank-bagu :icon_twisted: Odbiorę przy nastepnej okazji. Pozdrawiam i życzę ładnej pogody. Edytowane 31 Maja 2006 przez zenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi