Dzulu Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) ale jaja na maturze :D otwieram podełko od cd z prezentacją i..................... nic <lol> pusto :/ i lipa z głowy musiałem nawalać ... komisja miała pewnie niezły ubaw ze mnie...ale jakoś poszło - wyniki o 13:00... oby na + Edytowane 25 Maja 2006 przez Dzulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Oby na plus!A jak tam wczoraj akcja "naklejka". Ja po pracy tj. po 21 zostawiłem moto i wyruszyłem na akcję pieszo. Obkleiłem wiaty na przystankach od strony jezdni na skrzyzowaniu marszałków i na rogu Narutowicza i Kopcińskiego a później wbiłem się na Wydawnicza i co podjechał autobus to buch mu na plecy naklejke, a niech w korkach ludziska se czytajo. Dziś tramwaje obklejałem w drodze do pracy. Tak w ogóle to mam taki pomysł co by obstawic jakoś w godzinach szczytu skrzyżowanie np. Kilińskiego/Pomorska i jak tramwaj stanie na przystanku to buch mu nalepe z tyłu. Bo obklejanie np. 10 nie ma sensu bo ona raczej w korkach nie stoi. Moze ktoś chętny na taką akcyjkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Ja wczoraj obdarowałem tłum osób - prawdopodobnie dużo naklejek trafi na ich auta, ale część też będzie rozklejona. Sam strzeliłem wczoraj zaledwie 2 naklejki jedną na zdrowiu na skrzyżowaniu i jedną w arturówku. Zostało mi jeszcze sporo naklejek ale to już wszystko zostawiam na rozklejanie - dziś zaatakuję prawdopodobnie tramwaje lini 43 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 patrzcie jak kolo śmiga 300 prawie na trasie <lol>.....................a inny go na kole wyprzedza ;):D http://www.maxmix.pl/filmy/hayabusaride2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 No to jak się kumamy na custom show ? Jakieś propozycje? Sobota? Godzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 proponuje sobote ok 13 - 14 ustawilibyśmy sie w jakimś miejscu, które mało kto wybiera na miejsce spotkania (wszyscy pewnie pod samolotem będą sie zgadywać :icon_razz: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 proponuje sobote ok 13 - 14 ustawilibyśmy sie w jakimś miejscu, które mało kto wybiera na miejsce spotkania (wszyscy pewnie pod samolotem będą sie zgadywać :icon_razz: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Proponuje jak zwykle na pl. Dąbrowskiego (taka tam tradycja) o 13:30Pasuje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 13:30 na placu i dla mnie wszystko gra :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 A co Wy na to:http://www.motocykle.pl/imprezy/impreza.php?id=449Może mały wypadzik za miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Co do soboty to zobacze jak z praca bedzie.A na festiwal sie chetnie przejade :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Co do soboty to zobacze jak z praca bedzie.A na festiwal sie chetnie przejade :)Kacper, Ty nie ściemniaj :icon_razz: . Specjalnie zaproponowałem 13:30, bo wiedziałem że mniej więcej o tej godzinie będziesz mógł być :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Sory ale na mnie nie liczcie. Jak pisałem wczesniej jadę na 10 do Piaseczna a później pewnie z ciekawości podjadę na Kulikowisko na Bemowie.Co do SFF 3 czerwca to bedę w szkole wiec też mnie nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Jeśli chodzi o czerwcowe imprezy to musze sobie to jakoś rozplanować.Mam zamiar jechać pod koniec czerwca na zlot i wystawę motocykli WSK do Świdnika – trochę kilometrów tam jest. A w ogóle gdzie ten cały street-coś tam jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Street jest jak co roku w Bielawie.Spoko Kamieniu z reguly jesli pracuje w sobote to do ok 12 :icon_razz: wiec sie wyrobie na 99,9 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi