przemek3578 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Ja rowniez WITAM i czekam na konkretny termin - na 100% sie stawie!!!POZDRAWIAM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Jesteśmy ustawieni na 20 marca w poniedziałek.Jeśli pogoda dopisze to będziemy a jak nie to się przestawimy na inny termin. Obserwujmy pogodę i trzymajmy kciuki za poprawę.W weekend sie ustalimy na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Ok to ja juz planuje sobie wolny poniedzialek 8O [ Dopisane: 14-03-2006, 07:27 ]:lol: mam nadzieje,ze zima juz sobie pojdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 to wam powiem że sobie zima poszła chyba ;) :banghead: ale Panowie jedno jest pewne....jak nie teraz to później... napewno będziemy śmigać...jak nie 20 marca to 27....jak nie 27 marca to nawet 15 czerwca itd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 to wam powiem że sobie zima poszła chyba Banghead Banghead że niby gdzie?u mnie pada to biało ścierwo a mieszkam z 3km od Ciebie to chyba przyszło do mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 to chyba przyszło do mnie Wink no najwyrażniej Procu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 witam wszystkich :) jak pogoda pozwoli to tez sie pisze na to spotkano troche zbocze z tematu mam nadzieje ze sie nie pogniewacie chodzi o to ze mieszkam w lodzi ale moto trzymam pod lodzia jakies 40kmteraz nie ma problemu ale jak sie sezon zacznie to bedzie kiepsko wiec moze zna ktos jakies bezpieczne miejsce gdzie mozna by zaparkowac fure??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gossy Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Chyba w tym miesiacu nie pojezdzimy, dzisiaj padal snieg i zima jakos nie ma zamiaru pojsc w piz..u :) Poza tym witam LODZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 witamy Aleksandrów. Ja już na 100 % wiem że nie bede 20 bo dopadła mnie choroba :) chyba poczekam na lepszą pogode :twisted: ale napewno kiedyś tam w przyszłości się rusze 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Ja nie wiem co jest grane ale mi się to nie podoba.Pewnie to Kaczyńscy stoją za ta pogodą. Ej, ej, patrze na termometr i normalnie oczom nie wierze!!3 stopnie w cieniu!To znaczy ze mój limit temperatury został przekroczony o 0.5C na +Gdyby było dzisiaj słonecznie to pewnie z 6C by było a w słońcu to już dosłownie lato :( Właśnie pojawił się wątły płomyk nadziei :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis76 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 No niestety nie ma sie co spodziewać poprawy pogody...właśnie patrzyłem na pogodę na onecie i z informacji, że po 20-tym ma sie ocieplić raczej nici. Ciągle 1-3 stopnie maksymalnie, a w nocy oczywiscie minus. Zaczynam naprawdę tracić cierpliwość, nie pamiętam tak długiej zimy.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 moze zna ktos jakies bezpieczne miejsce gdzie mozna by zaparkowac fure?? pozdrawiamNapisz gdzie mniej wiecej mieszkasz bo trudno cos proponowac. Ja mam miejsce na Kominskeigo ale nie wiem czy tobie bedzie pasowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 PROCU pewnie masz rację z tym, że to Kaczyńscy stoją za tym, dopadł ich strach przed powracajacymi boćkami z ptasią grypą :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Wiecie dzisiaj jak jeździłem po Łodzi to było około 4-5C i większość dróg była suchaCo ciekawe na Włókniarzy spotkałem auto z przyczepą na której stała crossówka Kawasaki a chwile później w lusterku pojawił się piękny widok cruisera Yamahy. Miło było posłuchac jak koleś przejechał obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Napisz gdzie mniej wiecej mieszkasz bo trudno cos proponowac. Ja mam miejsce na Kominskeigo ale nie wiem czy tobie bedzie pasowalo.mieszkam na al. politechniki wiec gdybys znal jakis parking w poblizu to daj znacdzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi