quki26 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Ja się dowiadywałem w liberty i profi, dorabiają jedni i drudzy cena tak ja do mnie ( cbr 1100 xx) to około 220 pln, w cenie kluczyk, dorobienie i kodowanie :icon_mrgreen: To dawaj znać też z chęcią śmignę :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 JERY gixer był w brzezinach bo tylko wymiana części eksploatacyjnych typu filtry, płyny itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 No i dziś 120km pękło :D sezon otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki26 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 No i dziś 120km pękło :D sezon otwarty I ja się mogę pochwalić :biggrin: 160 i to była sama przyjemność :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 (edytowane) A mnie strzeliło 60km tylko może albo aż;] Pogoda bajka, suche asfalty, ludzi prawie nie było, latałem po okolicach Pabianice/Bugaj. Kto nie śmigał niech żałuje;];] choć zapowiadają że pogoda będzie coraz lepsza, więc oby do zobaczyska. Szerokości Edytowane 2 Marca 2009 przez Wojt@s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 no ja niestety żałuje :evil: i musze czekać do nastepnego weekendu :cool: .... cholercia zachciało mi sie modyfikacji na sam koniec wegetacji :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomicb500 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 A mnie strzeliło 60km tylko może albo aż;] Pogoda bajka, suche asfalty, ludzi prawie nie było, latałem po okolicach Pabianice/Bugaj. Kto nie śmigał niech żałuje;];] choć zapowiadają że pogoda będzie coraz lepsza, więc oby do zobaczyska. Szerokości Chej to w moich okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Lubię Tomi tą traskę z Pabianic, przez Bugaj, tą knajpkę gdzie dają dobrą rybkę, Prawda, Rydzynki i Tuszyn las;] zresztą tam w okolicy to jestem gęsto często, jak coś to wal na gadu jeśli prędkości zabytka Ci nie straszne;] Foto cyknąłem też niedaleko, pewnie poznajesz te tereny: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/32483862eb1fba2b.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomicb500 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Tę traske znam ale jeżdże tam do Łodzi do Tuszyn lasu jechałem tam raz. Co do knajpki to masz na myśli tą przy tych stawach gdzie są te zakręty, nie byłem choć słyszałem od innych że smaczne są tam rybki. Co do prędkości to nie jestem fanem latania wole też spokojne przejażdżki. Gorzej jest właśnie z czasem bo robie w czterobrygadówce. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa1022 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Chłopaki dajcie jakiś dokładny namiar na tą rybkę. Chętnie posmakuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 KOSA Lecisz z Łodzi ( Rzgowską) na Katowice, na skrzyżowaniu gdzie w lewo masz Rzgów, a w prawo Pabianice dajesz w prawo, następnie pierwsza w lewo ( droga na Guzew/Prawa ) skręt jest od razu za terenem Gałkiewicza, teraz lecisz do końca drogi prosto , kończy się rozwidleniem lewa, prawa, walisz w prawo i prosto ( bedziesz mial dwa 3 winkle ostre ) i tam jest knajpa pośród dwóch stawików, nie wiem czy teraz czynna, ale w sezonie smacznie można zjeść;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomicb500 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Wojt@s tylko trzeba uważać jak byś leciał dalej do pabianic właśnie na bugaj i wylatujesz już z lasu przed samymi Pabianicami to na końcu lasu po lewej stronie jest parking i tam ustawiają się czarnuchy a po prawej w niezłe krzaczory wstawiają taką szarą skrzyneczke. Wiem bo dostałem już od nich foteczke. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa1022 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Wojt@s wielkie dzięki napewno sie wybiore bo lubie rybki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagi Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 bylem tam na rybce na koniec mojego sezonu czyli pod koniec pazdziernika z 2 kumplami. Polecam pstraga :) a cdo drogi jak wracalem to zwrocilem uwage na 2 rzeczy 1.bylo duzio piasku na zakretach a po 2. co ciezko zapomniec - polciezarowka ktora scinala sobie zakret ktory wlasnie pokonywalem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki26 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Panowie, jutro ma nie padać!!! Robimy jakąś akcję? Może od 9/ czekam na info!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi