musi88 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Cos mi sie wydaje poza tym ze strykow chyba juz puscili lub maja puscic wiec odejdzie zacne miejsce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Dla tych, do ktorych nie dotarla informacja. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=110723&hl= a tu filmik PROCa z pierwszej edycji P.S. Mirek, slyszales o Lublinie? Jakas straszna lipa z tego wyszla. Narazie wladze klubu "procesuja" sie z mieszkancami i jeszcze nic nie wiadomo, ale nie wyglada to zbyt rozowo. Na pocieszenie cytat WITASKI!!! Chcę poinformować,że zarezerwowałam dwa terminy do śmigania na Torze: 18 i 19 kwietnia 2009r. Są to pierwsze wolne terminy w kwietniu i do tego jedyne!!!! W maju nie żadnych wolnych terminów!!!! A co do czerwca to będzie wiadomo dopiero pod koniec przyszłego tygodnia. Tyle udało się uzgodnić. Cena za wjazd - może zostanie taka jak w ubiegłym sezonie czyli - 50 zł albo Prezes podniesie ( sam jeszcze nie wie). Chcę jeszcze poinformować,że 18 kwietnia 2009r. w godzinach 10.00- 15.00 czyli w czasie zarezerwowanym na jazdę organizowane będzie szkolenie z techniki jazdy.Koszt na tę chwilę wliczony jest w opłatę za wjazd na Tor. Więcej szczegółów niebawem. Pozdrawiam --- Joaśka icon_biggrin.gif Na szczescie chlopaki z PM organizuja cos w Wa-wie. Wjazd niby drozej, ale gdy wezmie sie pod uwage odleglosc dojazdu to koszty wychodza podobne (nie bioradz pod uwage oszczednosci czasu na dojazdzie). Bylem na jednej takiej imprezie i wrazenia sa pozytywne. Tor jest duuuuuzo szybszy :) Na razie przekonuje sie do nawierzchni i jej przyczepnosci, chociaz chlopaki zapewniaja za o przyczepnosc nie ma sie co martwic. Podobno na lokcie mozna zchodzic :P To filmik jaki zmontowalem z ostatniej imprezy http://www.youtube.com/watch?v=-GdG0-z16-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 (edytowane) Hehe u mnie na wydziale :D Słyszałem o tym i spróbuję swoich sił:) Apropo Strykowa to kilka tygodni temu czytałem w necie, że otworzyli tą obwodnice, ale nie wiem czy w tym miejscu gdzie były spotkania też. Jak będzie lepsza pogoda to trzeba jechać i zobaczyć Edytowane 24 Stycznia 2009 przez kr69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Apropo Strykowa to kilka tygodni temu czytałem w necie, że otworzyli tą obwodnice, ale nie wiem czy w tym miejscu gdzie były spotkania też. Jak będzie lepsza pogoda to trzeba jechać i zobaczyć w tym miejscu gdzie były spotkania to już prawie nie widać śladów po paleniu gumy- zajeździli tirami :icon_evil: - ostatnio jechałem tamtędy... Mirek, slyszales o Lublinie? Jakas straszna lipa z tego wyszla. Narazie wladze klubu "procesuja" sie z mieszkancami i jeszcze nic nie wiadomo, ale nie wyglada to zbyt rozowo. Na pocieszenie cytat WITASKI!!! Chcę poinformować,że zarezerwowałam dwa terminy do śmigania na Torze: 18 i 19 kwietnia 2009r. Są to pierwsze wolne terminy w kwietniu i do tego jedyne!!!! W maju nie żadnych wolnych terminów!!!! A co do czerwca to będzie wiadomo dopiero pod koniec przyszłego tygodnia. Tyle udało się uzgodnić. Cena za wjazd - może zostanie taka jak w ubiegłym sezonie czyli - 50 zł albo Prezes podniesie ( sam jeszcze nie wie). Chcę jeszcze poinformować,że 18 kwietnia 2009r. w godzinach 10.00- 15.00 czyli w czasie zarezerwowanym na jazdę organizowane będzie szkolenie z techniki jazdy.Koszt na tę chwilę wliczony jest w opłatę za wjazd na Tor. Więcej szczegółów niebawem. Pozdrawiam --- Joaśka icon_biggrin.gif Na szczescie chlopaki z PM organizuja cos w Wa-wie. Wjazd niby drozej, ale gdy wezmie sie pod uwage odleglosc dojazdu to koszty wychodza podobne (nie bioradz pod uwage oszczednosci czasu na dojazdzie). Bylem na jednej takiej imprezie i wrazenia sa pozytywne. Tor jest duuuuuzo szybszy :) Na razie przekonuje sie do nawierzchni i jej przyczepnosci, chociaz chlopaki zapewniaja za o przyczepnosc nie ma sie co martwic. Podobno na lokcie mozna zchodzic :P JERY pamiętaj o mnie jak coś będzie konkretnie się działo z wyjazdem na :crossy: może się ktoś wtedy jeszcze podłączy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Jesli Lublin bedzie wchodzil w gre, to napewno bedziemy sie ustawiac. Podobnie z Modlinem. Bede pamietal. Z reszta jak mam nie pamietac o tobie, skoro jestes jedyna osoba ktorej sie chce bawic w taka jazde :P P.S. Ustawki na Modlin organizowane sa na Naszej klasie PM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Wiecie może, gdzie w Łodzi chromują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 w zgierzu w Borucie ja kiedys chromowalem. A wogole dlaczegojeszcze nie mailem mozliwoscipoznac autora tego watku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 ghostdooog widze że konkret zmiana :):):) pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klub_AA Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Tak czytam Wasze posty odnosnie ustawek i naszla mnie mala refleksja... ...jestem aktualnie kilka dni goscinnie w Paryzu. Pare km od hotelu jest tor. Tor jest ogolnie dostepny, codziennie zbija tu mnostwo motocyklistow. Az milo popatrzec i posluchac jak chlopaki katuja swoje moto. Na miescie mimo "zimy" rowniez mnostwo moto choc nie widac szalejacych plastikow. Tutaj motocyklisci nei musza czuc ze sa marginesem i czyms nei chcianym. To jest jeden ze sposobow zeby rozladowac korki. Co ciekawe nie zanotowalem tez zadnego patrolu drogowki czy chlopakow z suszarkami. Szkoda, ze u nas jeszcze nie ma takiej swiadomosci i zamiast inwestowac zeby bylo bezpiecznie to sie karze i wmawia sie ze dzieki temu bedzie bezpieczniej. ps. a tak pozatym Paryz jest brudny, wiecej imigrantow niz Francuzow i wole nasza Lodz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 ghostdooog widze że konkret zmiana :):):) pozdrawiam wszystkich hej Wiktor, no udało się jakoś... czekamy tylko na cieplejsze dni i do zobaczenia na trasce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam Panów po przerwie i nie obecnosci, szykuje sie moze jakas grupa na Jasną G. (rozpoczęcie sezonu)? w sumie juz luty leci :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Witam Panów po przerwie i nie obecnosci, szykuje sie moze jakas grupa na Jasną G. (rozpoczęcie sezonu)? w sumie juz luty leci :D Pozdrawiam jeszcze czas ,a grupa jest zawsze zwarta i gotowa :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 w takim razie czekam na wiadomości i bacznie obserwuje forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartulo007 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Ja też się dołączam i czekam na propozycje wyjazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidka Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Ja jestem z Łodzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi