Adam Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Raczej bym tam podjechał nacieszyć się widokiem i wysączyć tymbarka niż zajadać się w knajpie. Rynnę na gubałówce przetestowałem i jest świetna, więc może się skuszę. Ponoć widać stamtąd całą Łódź, prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Ponoć widać stamtąd całą Łódź, prawda to? Tak Amigo :D Widok jest zaczepisty tylko troszkę było mi trudno tam trafić jak jechałem po raz pierwszy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 na "rudzką" mam widok z okna , jak coś to mogę pokazać co i gdzie .daleko ode mnie nie jest, jakieś 200m :rolleyes: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Odwiedze cie przy okazji :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) Jak tam jutro z pogoda? moze ktos wie i ogladal prognoze..?? Ktos w ogole wpada jutro na plac :icon_evil: Heh sam sobie odp. Jutro bez opadów ale za to o 18.00 bedzie koło 4-6 st a wieczorem około zera :crossy: Qrde dawno nie latałem wieczorami to nie zauważyłem, że jesień już za okenm :) Edytowane 9 Października 2007 przez musi88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SV_Mario Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) Dla wszystkich "wątpiących" polecam:http://meteo.icm.edu.pl/ Dalej dwie drogi:1. Wybieramy ze spisu miejscowości po prawo u góry "Uć" i pojawia się czytelny wykres.2. Wybieramy na mapie po lewo "Uć", a następnie pól strony niżej preferowane zmienne (np. opady, ciśnienie i środa godz. 1800). W trzecim kroku "klikamy" na ikonę "mapki". Ot szybki i pomocny sposób na poranne dylematy "czy jechać motocyklem do pracy". PozdrawiamMariusz Edytowane 9 Października 2007 przez SV_Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Dla wszystkich "wątpiących" polecam:http://meteo.icm.edu.pl/ Dalej dwie drogi:1. Wybieramy ze spisu miejscowości po prawo u góry "Uć" i pojawia się czytelny wykres.2. Wybieramy na mapie po lewo "Uć", a następnie pól strony niżej preferowane zmienne (np. opady, ciśnienie i środa godz. 1800). W trzecim kroku "klikamy" na ikonę "mapki". Ot szybki i pomocny sposób na poranne dylematy "czy jechać motocyklem do pracy". PozdrawiamMariusz SV Mario czy Ty masz taką niebieską SV-ke?I czy nie śmigasz często ul.Pomorską?Pytam bo często mi tutaj taka przelatuje .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SV_Mario Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Nie. MariuszPosiadacz Żóltej SVki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Kto będzie jutro w Ironie? Bo mam zamiar sie pojawić pierwszy raz. Będę koło 20:30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Kawa Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 A na placu ktoś jutro będzie? Pogoda jak narazie ok może upału nie ma ale dzisiaj śmigałem i było całkiem znośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 My będziemy jak zwykle...ale nie zanosi się na to,żebyśmy przyjechali na motocyklach.Zimno jak w psiarni :D Do zobaczyska w Ironie o 20.00WiolaSzpila i Iron Rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 ja powinienem zjawić się na placu chociaż śmiganko jest coraz krótsze pogoda nie rozpieszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 witam. no ja dzisiaj nie dam rady na plac podjechać, ale nie ze względu na aurę tylko na stan swojego zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 ja też będę na placu na :) Do zobaczenia wieczorem :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 poprawka-jednak podjadę na plac na 19, a co później to sie zobaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi