PRZEMEK75 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Pogoda - fakt - mało zachęcająca, ale zrobiłem małą analizę serwisów pogodowych i na wieczór poza tem. w okolicach 10 st. opadów nie zapowiadają. Wszystko wskazuje więc na to, że wieczorkiem się pokręcę po mieście. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 No średnio jest...Ale wczoraj było fajowo :D Pomimo mojej małej "przygody"... ehhh, normalnie blondi z kawałów :) no co ty betsi każdemu sie może zdarzyć...a co do dzisiejszego dnia to faktycznie jak tylko nie bedzie padać to podjade na plac, bo asfalcik już ładnie wysechł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 ja dzisiaj śmigałem i było ok, podgrzewane manety i od razu inaczej :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) jutro, tj. w sobotę od 11 do 15 jazdy testowe Ktm'a na torze Piątkowisko http://mapa.szukacz.pl/?&nc=51.67079&ec=19...2&z=0&t=WYBRANY PUNKT&poi=130 Edytowane 28 Września 2007 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Witam. Ma ktos ochote dzisiaj posmigac? Bo ja napewno. Moze ktos ma ochote sie przylaczyc? Trasa dowolna. Jestem otwarty na propozycje. Jak cos to piszcie esa na nr. 609557225 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 ? Trasa dowolna. Jestem otwarty na propozycje. Może pojedziemy pośmigać na winklach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 (edytowane) cześć Wszystkim. ja też na chwile wyskocze polatać :icon_mrgreen: jakby ktoś jeszcze był gdzieś w pobliżu to może faktycznie sie ugadać jakoś razem (zawsze to raźniej) jakby co to piszcie esa na 607 574 449. :icon_rolleyes: Edytowane 30 Września 2007 przez ghostdooog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 (edytowane) Może pojedziemy pośmigać na winklach ? Zlosliwiec :D :P Edytowane 30 Września 2007 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Dzis byly winkle duze i male, gladkie i nierowne, asfaslt gladki i z koleinami :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 To prawda. Bylo emocjonujaco. Czasami nawet az za bardzo :clap: P.S. Nemo, podeslij mi zdjecia na maila [email protected] Poszukuje miejsca na moto im blizej teofilowa tym lepiej, ale biore juz pod uwage cala lodz. Miejsce najlepiej cieple i suche. Nie musi to byc sauna, ale zeby przynajmniej bylo te pare stopni na plusie :icon_eek:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Kawa Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Witam będzie ktoś jutro na placu jak nie będzie padać :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Ja bede :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 to i ja się pisze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Jery,gratuluję powrotu na 2oo :buttrock: Jeśli nie będzie padać i Wiesiek zdąży wrócić z trasy,to zjawimy się na placu.Podejrzewam,że będzie to raczej 18.00 ze względu na Wiki:)Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 A dziekuje Wiolu. Jak tam grzybobranie? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi