PROC Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 powalczę o to żeby być w sobotę do dyspozycji może jeszcze ściągnę parę motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 o której startujecie?z pkowa nie mam daleko, ale najwcześniej mogę ruszyć ok. 12.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Wyruszamy o 13 z minutami z Placu Dabrowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 :lalag: :) :biggrin: :flesje: :wink: :banghead: :banghead: :banghead: Pieprzony grat. . . . . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) No i po imprezie.WIELKIE DZIEKI WSZYSTKIM, KTÓRZY PRZYBYLI JAK I TYM KTÓRZY WSPARLI NAS FINANSOWO. :icon_question: :) :icon_mrgreen: Zdjęcie niebawem. Edytowane 18 Czerwca 2007 przez YARECK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Kawa Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Powracam do gry :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Powracam do gry :clap:Masz już nowego sprzęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 na ja juz zakonczylem sezon kurwaaaaaa :icon_rolleyes: w ostatni czwartek auto mi wyjechalo z lewej strony i przylozylem w niejak tu sie nie wku**ic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Cos nasza lodzka grupe jakis pech trapi. Ale badzmy dobrej mysli- bedzie dobrze i nie bedzie juz wiecej problemow ( wywrotek ,przylozen itp). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 na ja juz zakonczylem sezon kurwaaaaaa :) w ostatni czwartek auto mi wyjechalo z lewej strony i przylozylem w niejak tu sie nie wku**ic ja piiii!! teraz ty? nie robcie mi tego bo juz niedlugo mam slub a wszyscy sie wykruszacie i nie bedzie parady.. A tak na serio to uwajcie na siebie oby nikomu sie nic nie stalo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 na ja juz zakonczylem sezon kurwaaaaaa :icon_twisted: w ostatni czwartek auto mi wyjechalo z lewej strony i przylozylem w niejak tu sie nie wku**ic caly jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) w sumie nic groznego noge mam skrecona i niestety w gipsie i pare siniakowsprzet troche gorzej lagi krzywe i tez pare siniakow:) Edytowane 19 Czerwca 2007 przez arturo1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 a moja Ecia juz pyrka, myslalam ze w ktoras srode na schabik pojedziemy... Wracaj(cie) szybko do zdrowia! Rama cała? Dostaniesz jakas kase z odszkodowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 A ja siedzę nad sprzętem i go robię. . . :banghead: Ominęła mnie przejażdzka do dzieciaków, pewnie dziś też nie będę na placu :biggrin:Muszę wymienić dysze w gaźnikach, zmienić kranik paliwa i założyć filtr powietrza. Mam nadzieję, że w następną środę się pojawię. Musi88, a kiedy masz śłub? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Z radością chciałbym wszystkich znajomych motonitów z forum motocyklistów i nie tylko zaprosić na uroczystość moich zaślubin z moim plecaczkiem, która odbędzie sie 21 lipca 2007 r. w Kościele Miłosierdzia Bożego na Teofilowie o godz. 17 :banghead: A oto zaproszenie dla Was wszystkich: :icon_razz: http://img461.imageshack.us/img461/4686/zaproszenie1sd0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi