PRZEMEK75 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Myślę, że powinienem być o 19.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Ja będe obowiązkowo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMEK75 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 ;) no i pospieszyłem się z informacją. Niestety nie będzie mnie - delegacja do jutra do piątku. A może w weekend coś się będzie działo. Wtedy raczej nie będzie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 a kto będzie jutro na placu ? Jutro ma byc ostre lanie wody. Napewno na placu ?? Jesli bedzie pogoda do jazdy to mnie niestety nie bedzie bo wybieram sie do Pro-Motora. Jesli bedzie lalo i spotkamy sie w innym miejscu to bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 ja moze bede jutro na placu po przerwie .. zalezy od pogody , a tak przy okazji wybiera sie ktos http://www.marynarz.bitserwis.pl/start.html ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 No i pogoda okazała się dosyć łaskawa. Upału nie było ale i deszczu tez.Proc i edison skoczyli na schabika a ja musialem w sprawach swoich udac sie do M1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Pisalem wcześniej o zawodach na 1/4 mili w Pabianicach jak ktoś zainteresowany to zapraszam na strone http://www.smmit.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Dzisiejsze spotkanie nie było zbyt liczne - w porywach do 3 osób. Na palcu jak już napisał Yareck, potem na schabiku zjawiła się na chwilę Aga i w Ironie była jeszcze Wiola :P Schabik był jak zawsze bardzo dobry podobnie jak Cola w Ironie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Co ustaliliscie w zwiazku z akcja dla dzieciakow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Co ustaliliscie w zwiazku z akcja dla dzieciakow? W trzy osoby raczej nieda się nic ustalić,prosiłem o jak największą frekfencje ale jakoś niepomogło.Myśle że wyruszymy w sobote w godzinach rannych,dokładnie ustalimy wszystko w następną środe.Kto jest chętny może się wstępnie określić na forum.Pozdrawiam.Kuba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 ja nie moglem byc poniewaz finalizowalem moja prace magisterskaa na wyjazd do dzieciakow jak najbardziej sie piszepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) Ja pojade na 99%. Jest tylko jedna rzecz ktora moze mnie powstrzymac. Praca. Edytowane 31 Maja 2007 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 ja pewnie sie zjawie, zabiore ze soba czesc grupy motocyklowej Knight Riders. Martwie sie ze jak tak dalej pojdzie to znowu pojade tylko jako balast bo Ecia w proszku :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 mam nadzieje ze wybaczycie mi absencje na placu w ostatnich dniach :wink: Ale obiecuje ze juz niedlugo zawitam spowrotem ;) Oczywiscie jak mnie druga polowka pusci :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Widzę tu pare nowych osób, ja niestety mam autobus w rozsypce (lampa mi wypadła) i niestety nie mogłem uczestniczyć w ostatnich wypadach, ale mam nadzieje że jutro (sobota) znajdę chwilkę i naprawie moje cacuszko.Jak dobrze pójdzie to w środę obowiązkowo jestem na placu.Siemka ludziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi