JERY Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 jedź na jakiś hipermarket :) w mało uczęszczanych częsciach możesz walić 8 do woli. przy tesco na pojezierskiej jest nawet placyk dla aut (nie wiem czy dla motocykli) wieczorem przy świetle możesz nawet pośmigać Hehe. Wiem wiem, ale chodzi o to zeby malo gapiow bylo bo to obciach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) obok wspomnianego tesco jest placyk ale tylko dla aut (same rekawy), ale z boku marketu jest sporo miejsca i prawie nikt tam nie parkuje. Daj znaka kiedy bedziesz osemkowal to przyjdziemy robic sztuczny tlok ;) Edytowane 11 Maja 2007 przez tita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 obok wspomnianego tesco jest placyk ale tylko dla aut (same rekawy), ale z boku marketu jest sporo miejsca i prawie nikt tam nie parkuje. Daj znaka kiedy bedziesz osemkowal to przyjdziemy robic sztuczny tlok :( HAHAHAHA. dobre :P w niedziele bedze szusowal :P Ktos reflektuje?? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Jery,a o której godzinie?? :) Etita,jeszcze raz gratki i nie zapomnij pochwalić się na 4um! Jutro jesio raz na Bajzel i ...na moto do Grotnik.Ktoś się dołącza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Kurcze ale ten bajzel w tym roku biedny...właściwie nic nie znalazłem dzisiaj, może jutro od świtu się uda coś upolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Kurcze ale ten bajzel w tym roku biedny...właściwie nic nie znalazłem dzisiaj, może jutro od świtu się uda coś upolować A myślałem że się robię wybredny i z roku na rok te bajzle tylko mnie się wydają coraz skromniejsze.. i nie chodzi mi o ilość ludzi.. ale o jakość i różnorodność rzeczy na stoiskach... Poza tym... jak o 14stej ludzie mi pitolą że dopiero się rozkładają, i żeby przyjść za dwie godziny.... to pies ich j... Praktycznie nic nie znalazłem ciekawego... Jutro jestem z rana... Można się spiknąć np. o 10tej pod bramą? Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Jery,a o której godzinie?? :buttrock: Etita,jeszcze raz gratki i nie zapomnij pochwalić się na 4um! Jutro jesio raz na Bajzel i ...na moto do Grotnik.Ktoś się dołącza?? cos kolo 15:00 :clap: Kurcze ale ten bajzel w tym roku biedny...właściwie nic nie znalazłem dzisiaj, może jutro od świtu się uda coś upolować Ja kupilem butki z membrana Riessa za 240 zl i alarm za 160zl. Najwiecej jest kaskow i ubran. Jesli ktos szuka bedzie mial w czym wiebierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 cos kolo 15:00 :) Ja kupilem butki z membrana Riessa za 240 zl i alarm za 160zl. Najwiecej jest kaskow i ubran. Jesli ktos szuka bedzie mial w czym wiebierac. Proc,czemu biedny??Widziałeś ile ja nakupowałam??Gmole,spacerówki,oponkę na przód,krawat na bak,parę koszulek i jakiś śmieszny ŁAŃCUCH do kluczy...Wiesiek dorwał chapsy,chustę i koszulki.Nawet córce kupiłam bluzę i koszulkę,o hamburgerze nie wspomnę :crossy: Jutro też się wybieramy po głośne wydechy i po stelaże pod kufry...Fakt jest taki,że za 5 złotych niczego sensownie przydatnego się nie kupi :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Etita,jeszcze raz gratki i nie zapomnij pochwalić się na 4um! ja to sie bede miala czym chwalic jak Ecie w koncu poskladam i w ktoras srode byc moze dopyrkam na placJutro rano bede musiala podjechac na chwile do pracy program zawiezc, potem wybieram sie na bajzel. O ktorej tam bedziecie? Pewnie dotre kolo poludniaJery dlugo zamierzasz osemkowac? Bo o 15 moge jeszcze zakupowac pelna para i nici z gapiowstwa :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 ja to sie bede miala czym chwalic jak Ecie w koncu poskladam i w ktoras srode byc moze dopyrkam na placJutro rano bede musiala podjechac na chwile do pracy program zawiezc, potem wybieram sie na bajzel. O ktorej tam bedziecie? Pewnie dotre kolo poludniaJery dlugo zamierzasz osemkowac? Bo o 15 moge jeszcze zakupowac pelna para i nici z gapiowstwa :clap: Az mi sie w glowie zakreci :cool: . 2 godzinki napewno. Moze 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 koło południa w sobotę to już jest pozamiatane - tłum gapiów a sprzedawcy zaczynają myśleć o powrocie do domu. Ja wyruszam koło 8 i pewnie do jakiejś 10 - 11 będę.Jak na razie mam tylko zaklepane jedno koło z zaciskiem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) koło południa w sobotę to już jest pozamiatane - tłum gapiów a sprzedawcy zaczynają myśleć o powrocie do domu. Ja wyruszam koło 8 i pewnie do jakiejś 10 - 11 będę.Jak na razie mam tylko zaklepane jedno koło z zaciskiem :/ Mysl pozytywnie :clap:. Sprzedawcy chca jak najmniej ciagnac ze soba z powrotem i chetniej spuszczaja z ceny :cool: Edytowane 11 Maja 2007 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Proc lubie Cie za Twoj zyciowy optymizmczyli jesli wracajac z bajzlu zobacze na parkingu lezacego motocykliste wygladajacego jakby wlasnie zsiadl z karuzeli to bedziesz Ty Jery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) Proc lubie Cie za Twoj zyciowy optymizmczyli jesli wracajac z bajzlu zobacze na parkingu lezacego motocykliste wygladajacego jakby wlasnie zsiadl z karuzeli to bedziesz Ty Jery? Nie, to nie bede ja. No chyba ze masz takie chody zeby przeciagnac motobajzel do niedzieli :clap: Edytowane 11 Maja 2007 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Proc lubie Cie za Twoj zyciowy optymizm Co ma jakikolwiek optymizm do Weterana?Impreza istnieje od 15 lat i rządzi się swoimi prawami. Obowiązują proste zasady i tyle w temacie.Jak ktoś nigdy tam nie był lub pojawiał się okazyjnie jako widz to może tego nie zrozumieć. Dzisiaj odebrałem upatrzone wczoraj rzeczy i tym samym mocno nadszarpnąłem swój budżet :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi