PROC Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 No i przyjechali, narobili hałasu, podrażnili człowieka... ... w środę na placu nie będę na 99,9% i w Ironie na 100% też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 W najbliższą sobotę odbędzie się ostatnia impreza w Stereo Krogss, bo budynek przejmuje jakis inwestor i pub likwiduja. Ostatni raz zagraja w tym miejscu SPACES FACES, LOS POTATOS, BIMBER, SAMOKHIN BAND i QBEKoraz w roznych konfiguracjach muzycy zespołów: TOSTEER, NORMALSI, KAMIEŃ KAMIEŃ KAMIEŃ, FREEKS, KARUZELLA, PRZĄŚNICZKI, FAJA MANITOU... i jak znam zycie wielu innych tez przyczlapie.Wstep wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) Witam ziomkow i (po)ziomki z Lodzi :buttrock:. Pisalem juz o sobie troszke w "powitalni" wiec nie bede sie powtarzal. Poczulem sie zaproszony przez Elite wiec jestem. Mam nadzieje ze z checia powitacie i przyjmiecie do swojego grona nowego motonite ( narazie tylko sercem, ale mam powazne plany na miane statusu na sercem i cialem :buttrock:) chcialem przeczytac wszystkie posty od poczatku, poczytac troche o was, dowiedziec sie ktore dziewczyny sa singlami :banghead: :biggrin: i takie tam, ale zrezygnowalem po 20 stronie, zwlaszcza, ze to forum strasznie sie tnie. Jak juz wspominalem narazie wlasnego moto nie mam, wiec chyba podziekuje za spotkania na placu Dabrowskiego ( no chyba ze ktos bedziesz zainteresowany tylnym ogrzewaniem w postaci plecaczka :clap:) ale na spotkanie przy pifku chetnie sie pisze, pod warunkiem ze nie macie niz przeciwko oczywiscie :notworthy: Pozdrawiam. P.S. Mieszkam na Teofilowie. Pracuje w ABB na Aleksandrowskiej. Czasami na parkingu przed wejsciem widze stojace dwa moto. Jeden to Kawa chyba GPZ i jekis czoperek. Czy to moze ktos z grona forumowiczow? Edytowane 26 Marca 2007 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 we środe jak nic mi na głowe nie spadnie to ja też się melduje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 chcialem przeczytac wszystkie posty od poczatku, poczytac troche o was, dowiedziec sie ktore dziewczyny sa singlami to kolega sie na forum czy na podryw zalogowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 (edytowane) Łooo matko, nie bij, ja tylko zartowalem :bigrazz: Oczywiscie ze na forum. P.S. Przepraszam za przekrecenie nicka. Juz to pisalem, ale to forum tak tnie czasami, ze nie mialem pewnosci czy przeprosiny dotarly :crossy: Tak wiec stwierdzilem ze zrobie to oficjalnie :wink: Edytowane 27 Marca 2007 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 ...a jutro to ja się zamykam na wszystkie spusty w warsztacie i składam silnik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Łooo matko, nie bij, ja tylko zartowalem ;) Oczywiscie ze na forum. :icon_question: :wink: :cool: P.S. Przepraszam za przekrecenie nicka. Juz to pisalem, ale to forum tak tnie czasami, ze nie mialem pewnosci czy przeprosiny dotarly ;) Tak wiec stwierdzilem ze zrobie to oficjalnie :) Przeprosiny przyjete ;) A z forum faktycznie cosik niedobrego sie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Kiedy jest zlot w Ozorkowie? Kiedy jest zlot w Ozorkowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 LINK Tu będzie podane..... Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 jezdzi ktoś dzisiaj/?/? jezdzi ktoś dzisiaj/?/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Hejka Bikerzy:)Sorki że nas w środę nie było,nie wyrobiliśmy się...Proszę uważać w sobotę na ulicach Zgierza,bo mam jazdy od 13.30 :banghead: do 16.00Co za obciach jeździć w kamizelce z napisem L na plecach:(Może nie każdy wie,ale pozbyłam się swojego starego cherokee i zamieniłam go na Yamahę Virago 535 :P jestem happy,bo prowadzi się ją jak rowerek.Może się przekonam do mojego Intruderka??Sama nie wiem?!Pozdro Brać Motocyklowa i do środy...No chyba że się zbierzecie do kupy i wpadniecie do Nas na grilla w niedzielę??Zapraszam!!Wiola i Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Pozdro Brać Motocyklowa i do środy...No chyba że się zbierzecie do kupy i wpadniecie do Nas na grilla w niedzielę??Zapraszam!!Wiola i Wiesiek Cześć jutro bardzo chętnie podjedziemy,ja i Wojtek będziemy śmigać może jeszcze się ktos przyłączy.Jak by co to dzwoń jakoś sie umówimy {508 143 372}Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 No to jesteśmy umówieni:)O 13.00-14.00 na stacji Orlen w Piątku.I zadzwońcie jak dojedziecie.Będzie fajnie....kiełbaski i motocykle,tylko beer brak;-)Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 (edytowane) ja koncze robote o 18 i okolo 19 moglbym ruszyc na moto do was na grilla!! czy to by bylo za pozno?? dajcie znac!! pozdro Edytowane 31 Marca 2007 przez musi88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi