Rof Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 jak wejdziesz i zobaczysz bandę łysych, wydziergnaych zakapiorów w dresach to my :icon_mrgreen: a tak na serio to zazwyczaj siedzimy na kanapach po lewo od wejścia, chyba że ktoś nas podsiądzie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Postaram się też dołączyć choć nie na długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Mnie dzisiaj nie będzie zaraz po pracy ide opijać przyjście na świat nowego członka naszej społeczności :( Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 będzie w weekend ładna pogoda? pisze się ktoś na jakiś wypad po mieście?? WIOSNA PRZYSZŁA!!! :crossy::D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 W weekend to moze przyjdzie bo poki co to zadna wiosna. ja niestety w ciagu weekendu pracuje wiec np proponuje przyszla srode na pl. Dabrowskiego!! Co Wy na to :crossy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Siemano,Jedzie ktoś w ten weekend do Warszawy na "Motocykl Expo" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Ja dostałem dzisiaj opcję zaproszenia z legitką prasową więc może się na expo wybiorę :notworthy: Co do śmigania to cały czas nie mam części prawdopodobnie będzie trzeba jutro zrobić awanturę bo już części miały być tydzień temu.Jedyny plus to, to że koła mam już wyważone i mogę je montować na motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Siemano,Jedzie ktoś w ten weekend do Warszawy na "Motocykl Expo" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Ja dostałem dzisiaj opcję zaproszenia z legitką prasową więc może się na expo wybiorę :biggrin: Jedz i koniecznie napisz nam dokladna relacje jak bylo :D ja po rozczarowaniu MBS na Expo perfidnie nie jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Kawa Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 W weekend to moze przyjdzie bo poki co to zadna wiosna. ja niestety w ciagu weekendu pracuje wiec np proponuje przyszla srode na pl. Dabrowskiego!! Co Wy na to :smile: :icon_mrgreen:Jak tylko pogoda się poprawi to ja się pisze na pl.Dąbrowskiego :crossy: W weekend to moze przyjdzie bo poki co to zadna wiosna. ja niestety w ciagu weekendu pracuje wiec np proponuje przyszla srode na pl. Dabrowskiego!! Co Wy na to :icon_question: :icon_mrgreen:Jak tylko pogoda się poprawi to ja się pisze na pl.Dąbrowskiego :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 coś się często powtarzacie w postach ostatnio - jąkacie się czy co? Dzisiaj odebrałem uszczelki i może w niedziele pomaluje silnik. Jeśli by się to udało to przyszła środa... ... tylko czy odbiorę tarcze sprzęgłowe i łożysko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Procumam nadzieje ze zdarzysz oba sprzety wyszykowac :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 W związku z poprawą pogody propnuje spotkanie na placu w niedziele o godz.20.Kto się pisze?Ja i Musi będziemy.Pozdrawiam. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 W związku z poprawą pogody propnuje spotkanie na placu w niedziele o godz.20.Kto się pisze?Ja i Musi będziemy.Pozdrawiam. :)to wpadnijcie mnie odwiedzić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Mnie nie będzie....Teraz jestem za Poznaniem,a jutro oglądam Virago 535 w Jarocinie:)Może coś wyjdzie z tym nagraniem... Mnie nie będzie....Teraz jestem za Poznaniem,a jutro oglądam Virago 535 w Jarocinie:)Może coś wyjdzie z tą zamianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi