kacper_84 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) Ja tez w srode sezon zaczalem ale kolo Kutna juz sie dla mnie zakonczyl :D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/92d1b1a9f4cc75fa.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c4b026ebc6241c28.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c9f79900877033f2.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c6071990883b75c9.html Edytowane 10 Marca 2007 przez kacper_84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 ajjjj!!! wspólczuje :D co sie stalo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Szczęście w nieszczęściu, że Tobie się nic nie stało. Mam nadzieje, że szybko wrócisz na drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Lipa :/ ja dzisiaj bylem w kamiensku :buttrock: na poczatku byla ladna pogoda, a potem zimno sie zrobilo i popadalo troszke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Kacper 84 puszki jeszcze nie uwazaja na nas motonitow, to zakute lby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Kto dzisiaj wsiada??Chyba się nie oprę pokusie...czas dosiąść swojego rumaka :icon_mrgreen: i potrenować skręty przed domem.A jutro jazdy w LOK-u na 9.00 :rolleyes: i przyjemność dosiadania Tajfuna... Kto dzisiaj wsiada??Chyba się nie oprę pokusie...czas dosiąść swojego rumaka :) i potrenować skręty przed domem.A jutro jazdy w LOK-u na 9.00 :banghead: i przyjemność dosiadania Tajfuna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 ja wlasnie przyjechalem na moto do lodzi z kumplem... na razie krotka przerwa... i pewnie zaraz wracamy :biggrin: POZDR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 a gdzie jestes moze sie stykniemy bo ja dzisiaj tez bede ujezdzal z kumplem??;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 niedziele spedzilam w Osrodku Ruchu Polnego :crossy: i powiem wam ze smieszniej chyba byc nie moglo. TSka nie chciala odpalac a 1,5 konna motorynka Proca... sponiewierala zdziebełko nasza kolezanke. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 1,5 KM to chyba za dużo powiedziane a MZ nie odpalała tylko Tobie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) 1,5 KM to chyba za dużo powiedziane a MZ nie odpalała tylko Tobie :bigrazz: zlosliwiec :) Pawel tez mial problemy... a i Tobie na koniec dnia powiedziala ze dluzej nie wspolpracuje Edytowane 12 Marca 2007 przez etita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 pominę fakt, że Paweł nie umiał jeździć na motorynce a co dopiero odpalić MZ :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 pominę fakt, że Paweł nie umiał jeździć na motorynce a co dopiero odpalić MZ :] ze niby czemu nie umial? bo chyba cosik mnie ominelo... :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Kawa Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Witam będzie ktoś w środe o 19 na Placu Dąbrowskiego :icon_evil: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 ja w chetnie bym podjechal, ale w czwartek egzamin mam :icon_mrgreen:wiec chyba zaczne od przyszlego tygodnia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi