tita Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Zupełnie nie rozumiesz idei "Centrum" - nie wiem skąd w ogóle pomysł koszulek itd... no to mi wytlumacz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 już pisałem to Edisonowi - o takich sprawach trzeba rozmawiać popijając bursztynowy płyn :icon_mrgreen: więc do środy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Witam @ll ;) Ja,mój narzeczony i kolega chętnie piszemy się na wyprawy:)no i oczywiście rozpoczęcie sezonu na Bemowie.My sezon rozpoczeliśmy 18 lutego,bo piękna pogoda była... :notworthy: Apropo,mamy po Intruderku:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Ja chyba nie zakończyłem sezonu bo jakoś tak wyszło, że cały czas pojawiają się okazje żeby czymś pośmigać :icon_rolleyes: Co prawda jazda ZX6R z bogatą historią przy +2C i mokrych drogach do przyjemności nie należało, ale się jechało :icon_biggrin: Musi jeszcze się musimy rozliczyć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Witam @ll :flesje: Ja,mój narzeczony i kolega chętnie piszemy się na wyprawy:)no i oczywiście rozpoczęcie sezonu na Bemowie.My sezon rozpoczeliśmy 18 lutego,bo piękna pogoda była... :biggrin: Apropo,mamy po Intruderku:)Pozdrawiam czesc WioluSzpilo! sezon sezonem, ale poki snieg lezy to moze wpadniecie w ktoras srode do Irona?I znowu powraca dyzurne pytanie - ktos bedzie w srode? Ja obiecuje ze tym razem dotre :icon_biggrin: chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 (edytowane) ja chyba nie muszę się wypowiadać o swojej obecności :rolleyes: p.s.a ktoś może dzisiaj chce wpaść na małą cole/piwo ? Edytowane 25 Lutego 2007 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 No cóż, mnie ostatnio nie było bo mnie choróbsko rozłożyło, a tę środę niestety do 22 siedzę w pracy.Byłem też na MBS i uważam że straciłem czas i pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 ja też byłem na tym :) ale postałem 3 min w kolejce i stwierdziłem, ze nie warto spędzić w niej kolejnych 40 :) chyba dobrze zadecydowałem i jeszcze jakiś pieprz0ny warszawiaczek mnie na parkingu wpienił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 rowniez bylem, spotkalem znajomych, ogolnie nie liczylem na nic wiecej bo wiem w jakim kraju zyje :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 ja też byłem na tym :notworthy: ale postałem 3 min w kolejce i stwierdziłem, ze nie warto spędzić w niej kolejnych 40 :) chyba dobrze zadecydowałem i jeszcze jakiś pieprz0ny warszawiaczek mnie na parkingu wpienił... a ja sie wcisnelam bez kolejki, ale i tak calkiem niepotrzebnieto co z sroda? musiclove bedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musiclove Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 to co z sroda? musiclove bedziesz? Będę :D i jaga też będzie.20?21? O której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Będę :) i jaga też będzie.20?21? O której? moze 20.30? moze sie nie spoznie... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Dzisiaj odzyskałem wolność :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Tez cieszymy sie z Twojej wolnosci.Dzis nie podskocze do Irona, bo dopadla mnie cholerna, #%#!^%&* grypa. Treaz ide do wyra kurowac sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musiclove Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Dzisiaj odzyskałem wolność :bigrazz:Wolność?! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi