vigaCMHQ Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ja mimo żre jestem lekko z poza Łodzi też się pojawię :biggrin: - nie wypada odmawiać przemiłej kobietce z Waszego grona, która mnie zaprosiła :biggrin: Jak już ustalicie konkretną godzinę - dajcie znać na PW. pozdro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 to może by tak na żwirownie byśmy wyskoczyli na cały dzień, ma być ładna pogoda.Woda jest tam zajebista (niektórzy byli w tamtym roku)Zgłaszajcie propozycje, środa już niedługo !!! JASZCZUR, widzę że masz podobne moto do mojego i na dodatek wiek taki sam, nie będę już najstarszym marudą (prucz dziadka-Sławka) Jędrek 342, a Ty widze mieszkasz obok mnie Dokładnie Kamieniu, taka jak Twoja, tylko ma troszkę inną sukienkę :crossy: Żwirownia?, to jest niedaleko Łyszkowic? Kiedyś tam byłem, woda i okolica zajefajna!!! Ja mimo żre jestem lekko z poza Łodzi też się pojawię :) - nie wypada odmawiać przemiłej kobietce z Waszego grona, która mnie zaprosiła :)Jak już ustalicie konkretną godzinę - dajcie znać na PW. pozdro.... Viga, zapraszamy serdecznie!!!!Wpadaj do nas i polatamy :lalag: :) :buttrock: Hej Ridersi:) Ja też jestem "za" jeśli chodzi o wyjazd na cały dzień z Łodzi! Zabierzecie świeżaka? ;) Betsi, zawsze i o każdej porze :) Wiola, damy radę!Co za różnica czym kto jeździ? Najważniejsze, że jeździ :buttrock: Jakoś się dopasujemy :lalag: Jak już ustalicie o której się jutro spotykamy, to mam prośbę, dajcie znać sms`em.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 No ja też poproszę o jakieś info tym bardziej że lecę z Wawki :icon_twisted: a tu jak na razie żadnych konkretów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PunkStar Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Żwirownia koło Łyszkowic , tzw. Rydwan. Mam złe wspomnienia z tego miejsca , mnóstwo osób się tam potopiło, łacznie z moim szwagrem. Poszedł na dno na moich oczach. Przykro było strasznie. Zdradliwe miejsce ze względu na duże różnice głębokości i wiry. Jakby ktoś wpadł na jakiś przyjemniejszy pomysł chętnie się zabiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 To może jutro o 11 na placu, jak nie żwirownia to kopalnia odkrywkowa za Uniejowem ??Tam też jest miło, tylko wydaje mi się że woda na żwirowni jest czystszaJa się określiłemDajcie znaka co z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 no ja również bym podskoczył ale puszką, bo moto na razie unieruchomione :) fajna miejscówka to ślesin - blisko całkiem i ciepła woda podgrzewana wodą z elektrowni w koninie - jest używana do chłodzenia :) kamieniu: tobie chodzi o zalew w przykonie - byłem tam w zeszłym roku i straszna bryndza, takie bajoro wśród pól, brak cienia i czegokolwiek już lepiej w samym uniejowie nad rzeką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 no ja również bym podskoczył ale puszką, bo moto na razie unieruchomione :) fajna miejscówka to ślesin - blisko całkiem i ciepła woda podgrzewana wodą z elektrowni w koninie - jest używana do chłodzenia :) kamieniu: tobie chodzi o zalew w przykonie - byłem tam w zeszłym roku i straszna bryndza, takie bajoro wśród pól, brak cienia i czegokolwiek już lepiej w samym uniejowie nad rzekąŚlesiń przy Końskich, czy Sielpia przy Koninie - wszystko mi jedno.Kurna byle woda była i jakaś konkretna decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ślesin teraz przeszedł lekki lifting tak dla Waszej wiedzy :) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 UWAGA!!!Pomysły są dwa:Smardzewice albo Wawrzykowiznahttp://www.wawrzkowizna.com.pl/kontakt.htmlJeśli chodzi o Smardzewice to jest gdzie zjeść rybkę i się wykąpać.Proponuję godzinę 12.00 wyjazd z Placu.Tam najwyżej ustalimy,dokąd jedziemy.Bo czas nagli....Niech odpowie każdy,kto się zjawi na :banghead: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Będę !!!!!!!!!............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ja bede wieczorkiem kolo 19 na placu, jutro koncze brac antybiotyk wiec dalsze wyprawy na 2oo chwilowo odpadaja :icon_mrgreen: :icon_razz: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PunkStar Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Troche się dygam z tą niemiecką blachą , ale może się zjawie. Zależy jakie będę miał rano spojrzenie na to ryzyko :icon_mrgreen: Jestem na 50%. W razie czego, miłej zabawy życze wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Jestem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 a mnie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 A wieczorem też jest spotkanko na placu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi