CbR600f Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Tak sie lata Hornetem... http://rapidshare.de/files/11415143/Simpson1.mpg.html http://rapidshare.de/files/11664031/Simpson2.mpg.html ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 A mozesz mnie oświecić jak to ściągnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 ja też mam takie same pytanie jak Andon13 ;)pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 na samym dole ramki wybierz free, czekaj 50kilka sekund, wyskoczy Ci kod, wpisujesz, sciagasz, ogladasz... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 A mozesz mnie oświecić jak to ściągnąć? wchodzisz na ta stronke, klikasz na free. Potem czekasz minute, potem wpisujesz tekst ktory sie ukazal i klikasz na start download ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Ile trwa ten filmik :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 4 min... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 a ma ponad 70mb ; O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 no to nie sciagajcie... :| ogolnie nikt poza wami nie narzeka, wszyscy sciagneli i nie zaluja, ale jak dla was 70mega to za duzo, no to ok ;) myslalem, ze zaciekawi was filmik z Polski, na motocyklu, ktory nie jest stworzony do stuntu, lecz wlasciciel tego wynalazka chyba o tym zapomnial i jego jazda do turystycznych napewno nie nalezy... :roll: :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 ale tylko mowie :buttrock: a filmik mi sie podoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 filmik fajny. stunt w dżinsach, adidasach i podkoszulku (no ale czasem tez pojawia się kurtka) na stu konnym motocyklu. w tle leci piosenka " (...) madafaka, madafaka, madafaka (...)". ja chyba nie rozumiem stuntu :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 ...filmik fajny. stunt w dżinsach, adidasach i podkoszulku (no ale czasem tez pojawia się kurtka) na stu konnym motocyklu. w tle leci piosenka " (...) madafaka, madafaka, madafaka (...)". ja chyba nie rozumiem stuntu... Piszac te glupoty chciales zablysnac ?? :roll: Bo ni chu*a nie rozumiem twojej wypowiedzi... Co Cie obchodzi w czym ktos jezdzi ?? :roll: Wydaje mi sie, ze liczy sie poziom jazdy, a nie kto, jak i w co jest ubrany !! Jezeli macie pisac takie bzdurne komentarze, to niech Admin wyjebie ten temat w pizdu !! Normalnie po przeczytaniu tego poplulem monitor ze smiechu ;) A co do muzyki, co Ci w niej przeszkadza ?? Wolalbys "Majteczki w kropeczki" ?? Moze "Ich troje" ?? :| Albo jakies wiejskie dicho ?? :| Tak jak juz wczesniej pisalem, nie chcecie to nie sciagajcie tego filmu !! Nie kumam Cie dobry czlowieku, moze probowales pokazac, ze znasz sie na rzeczy i jestes wszystkowiedzacy, ale w moich oczach sie zblazniles na maxa... Pozdrawiam !! Ahooj.... :lol: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Filmik niezły. Jak na horneta to wypasiony! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Piszac te glupoty chciales zablysnac ?? :roll: Bo ni chu*a nie rozumiem twojej wypowiedzi... Co Cie obchodzi w czym ktos jezdzi ?? :roll: Wydaje mi sie, ze liczy sie poziom jazdy, a nie kto, jak i w co jest ubrany !! Jezeli macie pisac takie bzdurne komentarze, to niech Admin wyjebie ten temat w p**du !! Normalnie po przeczytaniu tego poplulem monitor ze smiechu :buttrock: A co do muzyki, co Ci w niej przeszkadza ?? Wolalbys "Majteczki w kropeczki" ?? Moze "Ich troje" ?? :| Albo jakies wiejskie dicho ?? :| Tak jak juz wczesniej pisalem, nie chcecie to nie sciagajcie tego filmu !! Nie kumam Cie dobry czlowieku, moze probowales pokazac, ze znasz sie na rzeczy i jestes wszystkowiedzacy, ale w moich oczach sie zblazniles na maxa... Pozdrawiam !! Niektórym ta zimowa przerwa w jeżdżeniu na prawdę się na mózg rzuca :roll: :lol: Wieczny wgnietli cię w ziemie :lol: CBR, jak ci sie nie podobają komentarze to poszukaj sobie innego forum albo zaakceptuj fakt że różne są gusta i opinie. No i kultury troche... Mimo mrozu pozdrawiam gorąco ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 POPIERAM karol1001, gość albo wypity albo jakiś agresor miał tego wieczoru, za dużo cwaniactwa w wypowiedzi i za dużo mocnych słów, zupełnie jakby sam chciał zabłysnąć , a co do ubioru ja też jeżdżę narazie w podkoszulku, dżinsach i adidasach, ale wwcale nie czuję się gorszy ani obruszony gdy latam z jakimś kolo, który ma kombinezonik za 1,5 tysiaka, nie od razu Kraków zbudowano, powoli do wszystkiego z czasem, a klijent poprostu przesadził !!! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi