JAKI Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 witam, moja TS 350 kupiłem juz z pusttymi wydechami:/ teraz chciałbym to jednak zmienic i troche wyciszyc tego potworka;) na agmotcie sa do kupienia wkłady do wydechów do JAWY w cenie 50zł za szutke:/ podejzewam ze budowa takiego wkładu nie jest czyms skomplikowanym i z checia podjabym sie próby własnorecznego wykonania ich;) jednak do tego potrzebuje czyjejs pomocy, chodzi o to ze ja tych wkładów nigdy w zyciu na oczy nie widziałem, i potrzebowałbym kilka fotek i dokładne wymiary które sa niezbedne przy ich budowie. Podsumowujac, jesli ktos mółby zdemontowac jeden wkład tłumika ze swojego sprzeta i dostraczyc tych informacji bede wdziczny;) Jesli ktos ma takie wkłady do sprzedania to mysle ze sie dogadamy;) POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 witam' date=' moja TS 350 kupiłem juz z pusttymi wydechami:/ teraz chciałbym to jednak zmienic i troche wyciszyc tego potworka;) [/quote'] Ja też kupiłem bez wkładów w tłumnikach, ale dostałem je luzem. Po zamontowaniu motor dalej jest dla mnie głośny.... Co do wkładów to taka rurka, pofałdowana z otworami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 ta 'rurka' w czesi tak wygląda, w TSce może być inna, ręczne dorobienie nie wchodzi w gre - wydech ma wpływ na moc w 2T, powinineś gdzies na allegro za grosze dostać od ludzi którzy sprzedają na części Tski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKI Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 problem w tym ze od dłuzszego czasu szukam i ciezko o to:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Można nówki kupić ale kosztują chyba coś ok. 70 zyli z kompletem uszczelnień azbestowych. Można to zrobić samemu ale nie wiem czy się opłaca, lepiej kupić kompletne wydechy i wyjąć oryginalne dyfuzory. Jak je wypalisz i wytniesz nowe uszczelnienia to masz jak nówki. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi