Joe Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 moze w przyszlym tygodniu daloby rade rezerwacje zrobic, ale na ile? tylke co ostatnio czyli ok 20 miejsc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 ja ze soba przytargam czwórke motoświrów... więc grono sie powiększa ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Słońce-idziemy razem!!! 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 czemu mojego ostatniego posta nie widac!!! :? o dziala***, co do miejsc to 20 to jest tak okolo bo ostanio tyle bylo zmówione ale i tak bylo wiecej osob, zawsze mozna na kolanka usiasc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 zawsze mozna na kolanka usiasc Tym bardziej ze dziewczet bedzie wiecej niz ostatnio ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 zawsze mozna na kolanka usiasc Tym bardziej ze dziewczet bedzie wiecej niz ostatnio ;)To rezerwujey 12 miejsc...niech potem nikt nie narzeka że jego kolanka są puste :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 A czy panie mają prawo do rezerwacji czyichś kolan??? :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 ja mam wolne, jakby co :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SartaB Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 A czy panie mają prawo do rezerwacji czyichś kolan??? :P :P :PTwiggy, ja ostatnio zaoferowałem się Tobie przez Czata :P Tak więc u mnie masz już zaklepane :P Kolanka oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 A mi to jakoś nikt kolanka nie zaproponuje :lol: :P Żartuje 8) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Słońce...Ty musisz byc grzeczna! :P Ja od jakiegoś czasu mogę sobie pokolankowac z czystym sumieniem... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Ja od jakiegoś czasu mogę sobie pokolankowac z czystym sumieniemCzytam między wierszami, że jesteś wolna :P Cóż ja mam tylko jedną wadę...wiecznie zajęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Słońce...Ty musisz byc grzeczna! Ja od jakiegoś czasu mogę sobie pokolankowac z czystym sumieniem... No ty skarbie masz dobrze... ja też , nie narzekam, niebo, ale mysle, że mimo tego bedziemy sie dobrze bawić :P :P 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SartaB Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 "Pokolankować".... Hmmm podoba mi się to określenie :P) Mam nadzieję, że na stałe wejdzie do Słownika PWN :twisted: Ale jakby co to mam 2 kolanka i udźwignę każdy słodki ciężar!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 hmm tak sie zastanawiam czy nie pojawic sie tez na piwku, ostatnim razem tez bym byl ale niestety wizja egzaminow zniweczyla moje plany :PA i mozecie napisac gdzie jest ta knajpa ktorej nazwy nie umiem wymowic i o ktorej zaczyna sie spotkanko??P.S. Wy na serio ze tam jest jeden kibel i moze mi powiecie ze jeszcze koedukacyjny bo nigdy tam nie bylem i takie dziwne mi sie to zdaje :PPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi