Pablo2x Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Tym razem ja tez sie zjawie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenobing Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Hmm też przyjdę, zobaczę czy potraficie odpowiednio pić :twisted: :buttrock: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 termim pasuje i knajpa też !!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 mysle ze sie zjawie.co do knajpy to proletariat byl spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 oczywiscie bede. a knajpa spoko. chociaz ta kolejka do kibla. chociaz i to mialo swoj klimat :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 chociaz i to mialo swoj klimat :-x :ehz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenobing Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 oczywiscie bede. a knajpa spoko. chociaz ta kolejka do kibla. chociaz i to mialo swoj klimat Very Happy hmm stałem tam ostatnio... powiało zapachem komunistycznych kolejek... ale wytrzymałem mimo zaciśniętego tego i owego... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 hmm stałem tam ostatnio... powiało zapachem komunistycznych kolejek... ale wytrzymałem mimo zaciśniętego tego i owego... Właśnie! Część z nas' date=' ludzi około 20 nie miała okazji zakosztować stania w takiej kolejce :P [ [i']Dopisane: 23-02-2006, 12:46[/i] ]Choć przyznam że momentami było ciężko :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 powiało zapachem komunistycznych kolejektak sobie mysle ze celowo jest tylko jeden klop, zeby były kolejki... więc chyba tak ma być i trzeba się dostosować, w każdym razie ja nie narzekam bo pęcherz mam duży :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenobing Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 tak sobie mysle ze celowo jest tylko jeden klop' date='[/quote'] też tak podejrzewam... :lol: w klimacie knajpy brakowało mi tylko łyżek na łańcuchach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 To może jakieś następne spotkanko...? :roll: 8) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 To może jakieś następne spotkanko...? :roll: 8) :PPrzeczytaj moze stronke wczesniej :arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 To w końcu jaka decyzja co do knajpy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 no chyba wszystkim pasuje. dla mnie też ok. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 SPOTKANIE 3 MARCANo to wam powiem, że mam przeciek z z samej góry:TEGO DNIA BĘDZIE TAKA POGODA, ŻE MOŻNA PRZYJECHAĆ NA MASZYNACH!Jeżli tak będzie rzeczywiście :arrow: to możecie się mnie spodziewać 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi