MrsMarthy Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ok .... w sumie w Lublinie mamy Hurtownie :D pojade w delegacje :D Wszystkie drogi prowadzą do Lublina. Zapraszam! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Mi dzisiaj proponowano jazde Toyota GZ86 i Subaru WRX STI :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 i Subaru WRX STI :crossy: Jeździłam tym w maju 2015. Z parku prasowego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Nowe wyglądają obłędnie.. Aczkolwiek gdybym miał wybierać wolałbym coś z rodziny M.. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakin Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Wszystkie drogi prowadzą do Lublina. Zapraszam! :DCoś w tym jest byłem tam tydzień temu z maląMi robi projekt termomodernizacji klasztoru od Karmelitów Bosych.ps.fajna ta knajpa "U Szewca " :) Edytowane 27 Stycznia 2016 przez anakin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Coś w tym jest byłem tam tydzień temu z maląMi robi projekt termomodernizacji klasztoru od Karmelitów Bosych.ps.fajna ta knajpa "U Szewca " :) Dobry wybór. Moja ulubiona ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakin Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Klod fajne ładne dziewczyny tam pracują :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Znajomy zamówił kilka lat temu ferrari calofornia, z tego co pamiętam było to w 2011 roku lub 2012, nie było jeszcze w Polsce oficjalnego importera (co prawda u S. Zasady można było zamówić), więc kolega zamówił w Niemczech. Wpłacił hajs i czekał na odbiór, w między czasie ferrari oficjalnie weszło na polski rynek i przejęło jego zamówienie - ale z dopłatą na poziomie mw 80k złotych. Swojej caloforni nigdy nie odebrał, odzyskał hajs, bo nie podobało mu się podejście firmy. Ewidentnie Polak to klient drugiej kategorii i jeszcze ma drożej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Jak to Ferrari Polska przejeło jego zamówienie ...... jakaś bzdura Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Bzdura, ale tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Coś nakombinował ....... jak zamawiasz w innym kraju to tam odbierasz ..... a szczególnie w EU Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Bo Ci przetransportowali Auto ..... mi chodzi o płatności i takie tam ..... a nie że zamówienie będzie zrealizowane w Polsce więc cena wzrasta o 80 tysi :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Bzdura, ale tak było.u Włochów wszystko jest możliwe. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakin Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Bo Ci przetransportowali Auto ..... mi chodzi o płatności i takie tam ..... a nie że zamówienie będzie zrealizowane w Polsce więc cena wzrasta o 80 tysi :DMoże jak się dowiedzieli że z Polski to mu chcieli obniżyć o 80 tyś a on się obraził i poczuł się dotknięty :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakin Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Dzisiaj siedziałem i troszkę udało mi się przejechać Camaro V6 2013 rok.Moc V6 nie powala ale jest inny problem- widoczność .No muszę się teraz przejechać Mustangiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi