KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Klod znajomy sprzedaje za 40 koła swojego Forda.https://dubai.dubizzle.com/motors/used-cars/ford/mustang/2016/1/30/mustang-2012-excellent-condition-convertib-2/?back=ZHViYWkuZHViaXp6bGUuY29tL21vdG9ycy91c2VkLWNhcnMvZm9yZC8%2Fc2l0ZT0yJnM9TVQmcmM9MTQwJmMxPTEyOTQmYzI9LS0mcHJpY2VfX2d0ZT0mcHJpY2VfX2x0ZT0meWVhcl9fZ3RlPSZ5ZWFyX19sdGU9MjAxNiZraWxvbWV0ZXJzX19ndGU9JmtpbG9tZXRlcnNfX2x0ZT0mc2VsbGVyX3R5cGU9JmtleXdvcmRzPU11c3RhbmcmaXNfYmFzaWNfc2VhcmNoX3dpZGdldD0wJmlzX3NlYXJjaD0xJnBsYWNlc19faWRfX2luPVN0YXJ0K3R5cGluZytoZXJlJnBsYWNlc19faWRfX2luPSZhZGRlZF9fZ3RlPSZhdXRvX2FnZW50PQ%3D%3D&pos=8 A jaki silnik? Ale po co mi Cabrio w Polsce ...... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Jak sprowadzi do PL to się zastanowię, ale pewnie silnik 3,7 V6 więc odpada Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakin Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Jak sprowadzi do PL to się zastanowię, ale pewnie silnik 3,7 V6 więc odpadaPisze w specyfikacji że 6V więc to autko dla gejów :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakin Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Jest gejem i w dodatku fryzjerem.Ale bardzo sympatyczny i przystojny.Żartujesz czy mówisz prawdę :huh: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakin Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Ja nigdy nie żartuje, fryzjer to bardzo dobre zajęcie.Czyli przyznajesz że czasami mam rację :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Ty mu lepiej napisz albo wytłumacz gdzie jest Dubai i co to jest :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Żona go nie puści Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Z twoim ciałem to może być symbioza :biggrin: .Mustang GT 350 urzekł mnie że się wkręca na 8250 obrotów, jak na amerykańską V-8kę styknie.Zawieszenie , hamulce i koła seryjne z Karbonu .Będę się z tym ścigał po torze za niedługo, to zobaczymy co to warte... Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakin Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) Będę się z tym ścigał po torze za niedługo, to zobaczymy co to warte...Daj jakiś filmik :)Powiem ci że ja wykombinowałem już inny wóz alternatywa dla Mustanga .Kurcze mam dwójkę dzieci i mając już autko 3 drzwiowe troszkę mi przeszło .Prawdopodobnie Dodge Charger będzie tym "rozsądnym" autem .Rozważam oczywiście V-8 silnik 6.1 lub 6.4 w automacie.Skrzynia RWD I AWD - czy ktoś może mi wytłumaczyć o co chodzi :).Model od 2005 do 2010 lub 2011-2014 .Starsza wersja ma paskudne wnętrze ale to można łatwo poprawić . Edytowane 14 Maja 2016 przez anakin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Nie skrzynia, tylko napęd. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Dogde Charger?!!? Szkoda kasy Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Skrzynia RWD I AWD - czy ktoś może mi wytłumaczyć o co chodzi :). AWD łysy to skrót od all wheel drive czyli po naszemu napęd na 4 koła RWD to rear wheel drive - tylni napęd FWD to gay wheel drive czyli przedni napęd generalnie jeżeli nie planujesz z małą mi śmigać na grzyby po deszczach albo ganiać nawalonego michoa jesienią po lasach i polach ( w sumie od tego macie kijanki ) to uważam że AWD do normalnego auto używanego w cywilizowany sposób to strata hajsu ( bonajczęściej AWD jest droższy ) i niepotrzebna komplikacja i wzrost spalania , w drifcie czy paleniu kapora AWD tylko przeszkadza ( w niwie jak np jest nierozpinany i cały czas 4 łapy ciągną to ciężej zawinąć bączka jak kaszlakiem bo przód wyciąga a podobno coraz więcej aut ma stałe AWD bez możliwości wyłączenia ) no wyjątkiem jest moje libero gdzie zimą na AWD zajebiście się robi zakręty po śniegu bo na RWD to mieli tylnimi kołami i stoi w miejscu ale to nie jest normalny samochód więc potraktujmy to jako ciekawostkę :D a jak już się uprzesz na AWD to patrz żeby skrzynia miała reduktor bo bez tego to jak seks bez konodoma z panną zarażoną HIV -może się źle skończyć , nawet przy zajebiście mocnym piecu 1 bieg bywa za długi do orania i można się w błocie utopić a jak ci taki amerykaniec ugrzęźnie na mostach w bagnie to tylko januszm za przedni zderzak go wytarga chyba....... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Teraz dopiero doczytałem ......... Ty Łysy z tym AWD i RWD to tak na poważnie czy sobie jaja robisz? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 ...a pałą chcesz? Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) Lysy, kombinujesz jak kon pod gore brandzljac sie nad amerykanskim goownem ! Kup S - klase w 500 lub AMG w 63 i masz furke na kilka dobrych lat. :crossy: Edytowane 14 Maja 2016 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi