_siwy_ Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Bardzo fajne moto...Jedyne co można mu zarzucić to skłonność brania oleju (najlepiej dośc częśto kontrolować i przed jazdą zawsze mieć stan oleju na full). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warrior Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 to było moje 1-wsze moto po dłuższej przerwie. prowadzi się trochę gorzej od draga 650, ma skłonność do padania w zakręt ale wbrew panicznym, standardowym komentarzom, daje się nad tym panować. dłuższe trasy można w miarę wygodnie pokonywać. dobry, dynamiczny silnik (jak na tą klasę), ale niestety łańcuch. jeśli moto nie jest zbyt crashtestowane to możesz mieć sporo frajdy z jazdy. ja nie doświadczyłem żadnych awarii ale jeździłem tylko 2 sezony, stąd nie mam żadnych porad dot. "czułych miejsc" przy zakupie - poza standardowym podejściem i wyczuleniem na wszystko - zwłaszcza pod kątem czołówek i mocnych szlifów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajo79 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 może sie wypowiem - jako że już ładny kawałek czasu (i asfaltu) nawinąłem tą maszyną. dobry, duży i naiezawodny (póki co) sprzęt to jest - nie wymieniłbym go na drag stara 650 za nic. zrobiłem nim kilka dłuższych tras (np. chorwacja ,czy w te wakacje- czarnogóra + albania) i nie zawiódł mnie- a miał powody (zmiany temperatur, przeładowanie , czy w końcu upadek - a on nic :-)) gadanie o taniej maszynie i złej marce (suzuki) można wsadzić w d.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Suzuki zła marka? He, he dobre... Może szybciej koroduje niz np. honda ale niech ktos spróbuje zarżnąć olejaka...gs'a Vs'a itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 niech ktos spróbuje zarżnąć olejaka...gs'a Vs'a Masz absolutną rację. [ Dopisane: 12-02-2006' date=' 21:45[/i'] ]dobry' date=' duży i naiezawodny (póki co) sprzęt to jest - nie wymieniłbym go na drag stara 650 za nic. [/quote'] :D :D :D [ Dopisane: 12-02-2006, 21:47 ]No i świetnie się prezentuje - zobacz mojego :D w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilio Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 A czy ktos z szanownych forumowiczow mial doswiadczenia z modelem M800? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothcrust Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 A z BOULEVARDAMI ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 A z BOULEVARDAMI ? Przeciez to, to samo co intrudery, tylko ze na amerykanski rynek wprowadzili odmienne nazewnictwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothcrust Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Nie ma żadnych różnic? S50 i S83 - ciekawe różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Gothcrustchodzi ci o pojemność? :roll: /podawana w calach sześć/.Worriot'owi chodziło o to , że nie ma różnic co do odpowiedniego modelu np. boulevard M50/USA = intruder M800/Europa Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothcrust Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Na pewno sa tam jakieś, kierunki czy skala licznika inna. Ale jesli chodzi o S50 i S83 zauważyłem różnice zmieniając je szybko - jakby dwie rózne wersje VS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilio Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 no wlasnie M50 aka M800... Motorcycle Cruiser caly w zachwytach byl jak o nim pisal nie dawno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi