romek :) Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 ja też mam podniesiony tył i robiąc to nie miałem zamiaru niczego "udawać"styłu mam opone od MZ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Masz fotki gdzies?? Moze dasz linka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 No, ciekaw jestem jak to wygląda :] MZ ma 3' z czymś opone to ciezko musiala wejsc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 A ja widziałem na allegro koło do simka z rachewką od ETZ :twisted: Wygląda kozacko, tlko ciekawe czy sie mieści ...http://www.republika.pl/icm/kolo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Widzialem pare motorowerkow z wieksza opona .... katastrofa ;) :buttrock: Ale jestem ciekawy jak wyglada to w simku :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwariat Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Masz coś do mojej Yamahy:P? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Jeszcze nie tak tragicznie, bo to enduro i dosc duze:P Ale w takiej jawie czy ogarku to katastrofa kompletna ;) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Ja widziałem simka Romka (tego z oponą od MZ) i powiem, że nawet fajnie z nią wygląda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Ładny simson dokaj jeszcze kierunkowskazy najlepiej kwadratowe i ewentualnie zrób coś z tym błotnikiem z tyłu i bedzie spoko simson 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Nie no podnoszenie tyłu w simku moim zdaniem to beznadzieja.. Oczywiście niechce oczerniać tych którzy tak mają bo wiadomo każdemu podoba się co innego. Ale poco robić cos tak nie praktycznego? Przecież jazda z pasażerem przy przechylonym tyłem to masakra. No chyba że ktoś chce żeby panny na niego leciały podczas jazdy.. :buttrock: Ogułem uważam to za niepraktyczne i nieestetyczne. Simek to klasyczny motorower a nie jakis scigacz naked czy coś w tym typie..I takie same zdanie mam co do wsadzania niewiadomo jakich opon... :notworthy: pzdrPSmichalwariat załóż sobie z przodu jakąs kostke :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 No teraz pora aby oceniliście mojego simka :notworthy:. Kierunki zdjąłem, bo aktualnie nie mam aku:http://www.bikepics.com/members/drops/87s5...sp?i=494301&s=0I sorry że nie umyty, ale w zimę nie chciało mi się go myć :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Fajny 8) Ja bym, jednak te kierunki zalozyl :notworthy: Albo jakies mniejsze, mozna fajne dostac na allegro, albo w sklepach internetowych. Pozdro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Simsonek niczego sobie, przynajmniej widac, ze wlasciciel dba o to, co ma :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialymaly99 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Spoko za ile cie wynioslo pomalowanie :?: :?: :?: pOzDrO :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Pewnie się narażę ale moim zdaniem totalna porażka ten bzyk... Mnie podobałby się jakby był odrestaurowany w 100% zgodnie z oryginałem Niszczysz tylko sprzęta takimi banalnymi przeróbkami Takie jest moje zdanie Ale przede wszystkim to Tobie simek powinien się podobać bo to Ty będziesz na nim śmigał Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi