Moto_boY Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=81735639dziwi mnie czemu tak tanio sprzedaje? kradziony? jakis bubel? bo cos tu podejrzanego chyba jest :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 moze kupil tanio,chce sie pozbyc, moze moto ma jakas wade o ktorej nie napisal? Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ten motocykl jest bez paierów.Po drugie to wersja wrePo trzecie to nie jest model 2005 tylko 2003Ogólnie lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 no pisalem do kolesia, to mowil ze ma przejechane 1000 km i silnik nie byl jeszcze ruszany(idealny stan). Strzalek_t nie wiem czy to prawda ale od 2000 r. ponoc nawet wyczynowe crossowki maja jakies tam papiery? bo cos takiego slyszalem ze od 2000r. importerzy zaczeli wydawac "jakies tam swistki"?? Fakt ze cena tej Husqvarny jest kuszaca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 . Strzalek_t nie wiem czy to prawda ale od 2000 r. ponoc nawet wyczynowe crossowki maja jakies tam papiery? bo cos takiego slyszalem ze od 2000r. importerzy zaczeli wydawac "jakies tam swistki"?? Fakt ze cena tej Husqvarny jest kuszaca... Mają fakture zakupu i rachunek. Moj KTM miał, ale ta husqa to nie crosówka tylo uliczne enduro WRE z którego koleś pozdejmował światła i udaje, że to cross.Polacy maja tendencje do robienia "crosówek" z motocykli enduro, które nie mają dokumentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Widziałem go wcześniej i też mi sie wydaje podejrzany 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 A może wypadałoby najpier z kolesiem pogadać przez telefon (wcześniej sobie pytania ułożyć żeby go zaskoczyć). A dopiero potem mówić że to bubel czy coś. Przynajmnie tak mi sie wydaje. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 też mi to wygląda podejrzanie, nowy koszyuje w granicach 18 tysiaków, a tu coś mi tośmierdzi i na bank pozdejmował oświetlenie :]pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 A może wypadałoby najpier z kolesiem pogadać przez telefon (wcześniej sobie pytania ułożyć żeby go zaskoczyć). A dopiero potem mówić że to bubel czy coś. Przynajmnie tak mi sie wydaje. Mr. Green Ja tak, zawsze robie bo niby skąd bym wiedział, że dokumentów nie ma. a tu coś mi tośmierdzi i na bank pozdejmował oświetlenieDokładnie. To tak samo jakby z Dt zdjął światła i jako Crossówke sprzedawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Porównanie tego motocykla do DT jest chyba niezbyt trafne.Nawet jeśli jest z 2003 to mogę uwierzyć w ten 1000km. I to chyba w skarpetkach ktoś nim jeździł. Te podnóżki są dziewicze. Dekiel przy hamulcu też idealny (zawsze są przytarte). Fajna bryka tylko szkoda że pochodzenie nie jasne. Już sama cena wskazuje że gość chce się szybko pozbyć. Ja tak, zawsze robie bo niby skąd bym wiedział, że dokumentów nie ma. Pewnie stąd że jest napisane 'bez prawa rejestracji'. Ale oczywiście masz racje że trzeba porozmawiać a nie a nie odrazu głupoty mówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi