Pitu Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Witam.Jako że nie śpię na kasie, to ucieszyłem się gdy dojrzałem na Allegro poniższą aukcje:Czy UTIKA to dobre kombinezony? Czy oplaca sie zainwestowac, może ktoś ma i opisze jak się sprawuje w trasie (i uchroń ! podczas wypadku) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 według mnie ten kombinezon jest spoczko :) ja mam kombi jakiejs włoskiej firmy A-PRO, kupiłem go nowego za 1300zł. wieć klasą będą podobne, ta UTIKA wydaje mi się że jest bardzo fajna i oczywiście zachęcająca cena, ale nie kupuj przez neta najlepiej przymierz gdzies i dopiero potem kup bo rozmiar ci sie moze nie zgadzac i mozesz sobie problemow narobvic przez to :/ pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Stycznia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ciekawe jak Utika wypada z ofertą kombi Luoisa czy Polo. Bo pod względem ceny wypada chyba podobnie...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 W Intermotors kurtka Utiki(z zamkiem do przypięcia do spodni)kosztuje ok 700zł,spodnie ok 480zł.Co do jakości to mam nadzieje że dobra bo jak się nic innego do marca nie trafi to pewnie kupie tą kurteczke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 tylko uwazajcie na rozmiaruwke bo sa chore kupilem L a sie zapiac nei mogelem a waze 60 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisher Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Ciekawe jak Utika wypada z ofertą kombi Luoisa czy Polo. Bo pod względem ceny wypada chyba podobnie...pzdr Polo raczej nie polecam!Pozdrowienia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Polo raczej nie polecam!Pozdrowienia :) jak już piszesz to może napisz chociaż dlaczego, jakieś szczegóły... :?: bo inaczej taka inforamcja jest tyle warta co obietnice wyborcze PiS-u :roll: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisher Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Polo raczej nie polecam!Pozdrowienia :) jak już piszesz to może napisz chociaż dlaczego' date=' jakieś szczegóły... :?: bo inaczej taka inforamcja jest tyle warta co obietnice wyborcze PiS-u :roll: :?:[/quote'] Jeśli chodzi o wykonanie to ciuchy Poilo są takie sobie, pełno nitek po jakimś czasie używania, a co dotyczy przewiewania to masakra, na deszczu nie sprawdzone ale sądzę, że będzie tak samo jak na sucho czyli byle jak. Oczywiście piszę o tekstylnych. Pozdrowienia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 deszczu nie sprawdzone ale sądzę' date=' że będzie tak samo jak na sucho czyli byle jak. Oczywiście piszę o tekstylnych.[/quote']Nie wiem czy zauwazyles, ale rozmowa tyczy sie skory. Moja dziewczyna jezdzi w najtanszym z mozliwych kombinezonow Polo (Polo Dragster) kupionym za 170 Euro i jest bardzo zadowolona (ja zreszta tez, bo sam wybieralem ;-) ) Zwykly, klasyczny, czarny kombinezon bez zadnych wodotryskow, ale porzadnie wykonany, z mieciutkiej skorki i z kompletem sztywnych ochraniaczy. A za 250 ojro, czyli tyle co Utika, mozna miec calkiem fajnego FLMa. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisher Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 deszczu nie sprawdzone ale sądzę, że będzie tak samo jak na sucho czyli byle jak. Oczywiście piszę o tekstylnych.Nie wiem czy zauwazyles, ale rozmowa tyczy sie skory. . Oczywiście, że zauważyłem dlatego właśnie w mojej wypowiedzi znalazł się dopisek o tekstyliach. Z wypowiedzi wynika jasno, że jest to moja własna opinia nt. ciuchów firmy Polo. Inni mogą mieć inne zdanie i forum jest właśnie po to aby wymieniać się opiniami, doświadczeniami i pomagać sobie. :) W sklepie nikt nie powie Ci prawdy - no może nie we wszyskich. :roll: Pozdrawiam Serdecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi