stowa86 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Posiadam CBR 600 89r PC 23.Planuje wymiane klockow hamulcowych przedniego kola, ale niewiem jakie klocki sa odpowiednie do tego modelu.jesli ktoś wie prosze o pomoc. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=38232Polecam temat :) Jest tam tez tabela modeli, wiec powinienes dobrac cos odpowiedniego dla siebie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 polecam Lucasy, sa glosniejsze lekko i lekko tansze od Nissinow, kupilem na motobajzlu. Skutecznosc jest taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 www.larsson.pl , www.sklepmotocyklowy.pl i tak dalej i tak dalej, od wyboru do koloru. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Pawel, jaka jest przyczyna piszczenia klockow ktore mi zmieniales?? po jakims czasie lekko sie sciszyly, ale zajakniecia sa czasem. Od wymiany zrobilem okolo 2000 kilosow. Lagi malina :) bawilem sie troche z regulacja i jest niezla jazda, chociaz dziewczyna narzeka na drgania, ale taki profil :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21adam Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Przeszukując forum w celu wyboru klocków podepnę sie pod ten temat żeby nie tworzyć nowego :]A wiec moje pytanie które klocki wziąźć lepiej Nissin-y niebieskie czy EBC HH(13 zł droższe od nissin-ów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 A wiec moje pytanie które klocki wziąźć lepiej Nissin-y niebieskie czy EBC HH Aktualnie jezdze na nowozałożonych Nissinach i mam raczej pozytywne wrażenia ,lecz nie podoba mi sie to iż przy czestym bardzo mocnym hamowaniu poprostu sie palą ,robi mi sie szklisty mieniacy sie kolorami osad , EBC HH są to klocki sintermetalowe zakladane przedewszystkim na sportowe tarcze hamulcowe .Sa z pewnoscią bardziej wytrzymale na temperature jak i s ateż zrobione z twardzszych materialow . Jak jezdzisz sportowo raczej po miescie z czestym hamowaniem ,polecam te EBC HH lub Nissiny zlote :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi