Pawel Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 No to czekam na to cacko :-), zobaczymy czy naprawdę jest w niezłym stanie. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papriker Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 ja rowniez gratuluje :) dzis sam siedzialem przed garazem na zimnym krawezniku i sluchalem cudownie grajacego silnika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedtom Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 :lol: .. no i moto wyladowalo w koncu u Pawla Boruty.Czekam na ostateczny werdykt co do stanu technicznego, pozniej male (mam nadzieje) popraweczki i wymiany, troszke cieplejszej pogody i .. smigamy.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 .. no i moto wyladowalo w koncu u Pawla Boruty Dobrze, dobrze, niech ćwiczy, ja się u niego też pojawię z moją TDM gdzieś w czerwcu... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 naprawdę fajny sprzęcik. przejeździłem na takiej jakieś 15 000 km.jak będziesz dbał o olej to dłuuuugo będziesz na niej jeździł. :( pozdroQba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyTDM Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witajcie, jak będziesz dbał o olej to dłuuuugo będziesz na niej jeździł. Dokładnie tak!!! To podstawowa sprawa' date=' niezwykle ważna w tdm-ie. Warto zaglądać pod siedzenie często!!!Przy okazji postu nowego użytkownika tdm-y ujawniło się kilku innych, dla mnie nowych (serdecznie pozdrawiam). Tylko z Krzyssem już dobrze zdążyłem się poznać za sprawą wspomnianej przez niego strony tdm.plPozdrawiam [ [i']Dopisane: 19-01-2006, 15:54[/i] ]Teraz dopiero oglądałem zdjęcie. Piękna!!!!!!!!!!!!!!!!Czy to ta z Poznania z oryginalnymi kuframi yamahy??? Nasz forumowy kolega (tdm.pl) bardzo chciał ją nabyć w drodze wymiany.Naprawdę przepiękna. To chyba rocznik '95 ostatni dla modelu 3VD. Moje gratulacje!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Dzisiaj u mnie był znajomy fotograf (motocyklista) chodział woków TDM`ki , cmokał, oglądał, i narzekał, że nie może sprzedać swoej Kawy ZR-7, bo też by chciał takie cacko :-) Pawel PS. Jutro ją chyba odpalę, co tam :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedtom Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Teraz dopiero oglądałem zdjęcie. Piękna!!!!!!!!!!!!!!!! Czy to ta z Poznania z oryginalnymi kuframi yamahy??? Nasz forumowy kolega (tdm.pl) bardzo chciał ją nabyć w drodze wymiany. Naprawdę przepiękna. To chyba rocznik '95 ostatni dla modelu 3VD. Moje gratulacje!!! Pozdrawiam :oops: .. qrcze .. zarumienilem sieTo wlasnie to poznanskie moto.Dziekuje ;) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Piękny motocykl. Gratuluje zakupu, zimą się nie martw szybko minie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi