KML Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Maszynka jest na wypasie, już kiedyś pisałem że przydało by mi się coś takiego na działece.Gratulacje, i niech tata uważa na druty telefoniczne :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 No ja też dołącze :-)Gratuluje, przekaż to tacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Gratuluje!!! Maszynka super!!! Szkoda ze moj tata nie smiga na ENDURO ale wazne ze wogole smiga! :) Pozdrawiam!! i gratuluje!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobuz26 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Fajne jak prawie cała rodzinka ma takie same zainteresowania, szczególnie jak to są jednoslady. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 gratuluje!! :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Przyłanczam sie do gratulacji ;) Maszyna naprawde jest ok...Życze twojemu tacie (i tobie) gumowych drzew :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Dzięki wszystkim za gratulacje oczywiście tata wszystkie przeczytal. A temat proponuje zamknąć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi